Ti milyen autót vásárolnátok 1,7-1,9 millió forintért?
Kérlek!! Az volt a kérdés,hogy mit vennék ennyiért ÉN!! Itt felénk (Norvégia) elég olcsón kapni ilyen autót,mert itt már nem sokba nézik! És mivel van szerelői végzettségem(nem vinném minden szarért szervizbe!) belevágnék simán egy ilyenbe!
De ezért ne legyek már Én a hülye! Köszönöm és további szép estét Neked! :)
Hááááát én nem igazán vennék ennyiért autót....
Ha pénzzel törölném a seggem, akkor egy A6 (C6) Avantot vennék, de jelen helyzetben inkább vennék egy olyat ami motorikusan és elektronikusan megbízható, kivisz a világból, futóművileg vagy egyéb hiba esetén pedig otthon szerelhető mindenféle high-tech cucc nélkül, tehát ne az OBD csatlakozó, a laptop és drága program kelljen mindenféle munkához.
Lenne keret most is megvenni és fenntartani az áhított Audit, de előbb a jövőmet alapozom meg, utána ráérek pancsolni.
Ezek alapján (jelenleg) a legdrágább autó egy Lexus IS200 lenne, hiszen autób zi lévén nálam a kinézet is számít és a TRD kittel pl kifejezetten jól néz ki.
Egyébként én is gondolkodom egy dízelben, szeretnék a meló mellett beindítani egy vállalkozást, így 2. autónak vennék egy megbízható kombit pakolni és egyúttal az esetleges hosszabb utakra (2500km/út). Sajnos tökéletest nem találtam, de a legelfogadhatóbb jelenleg ez: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!