Banner akkumulátor márka mennyire jó a többihez képest a prémium szegmensben?
Egy megkímélt c osztályos mercedesben cserélném ki a gyári 12 éves !varta! akkumulátort. A gyári még mindig 60%-os, és azon kívül, hogy öreg semmi baja, de már megérett a cserére.
Elvittem szakemberhez aki kizárólag akkumulátorok forgalmazásával és beszerzésével foglalkozik és egyből a banner-t ajánlotta. Pedig úgy voltam vele, hogy exide-ot fogok venni, mivel jó ár-értékűnek tűnik. Az eladó viszont azt mondja, hogy sok a panasz az exide-ra és nem olyan minőségi mint a banner. Állítása szerint ha banner 820A indítóáramot ír egy akkumulátorra akkor az annyi is lesz, ellentétben más márkával.
Nyilván egy utángyártott akkumulátor sem fogja addig bírni mint a gyári, de kíváncsi vagyok ti mit gondoltok mégis mennyire jó márka a banner?
Jó és megbízható márka a Banner, ahogy az Exide is! Nincs több panasz az Exide-ra, mint bármi másra (mondom ezt több. mint 20 éves tapasztalattal a hátam mögött értékesítésben).
Egyébként az Exide pont, hogy sokkal jobban teljesíti a gyárilag előírt paramétereket, mint akár a Banner, Varta-Bosch.
Lényeg, ha te szeretnél Exide-ot, akkor ne hagyd magad lebeszélni. :-)
Az biztos hogy az Exide jobb mint a többi.
Kamionokba is azok birják a legjobban.
De a saját személyautómba is az volt a legjobb.
1# Köszönöm válaszod, ment a zöld. . Elsőként gyárit szerettem volna rendelni, de amint megtudtam, hogy közel 100.000 forint újonnan egy, rájöttem őrültség lenne.
Utána Exide tűnt a legjobb ár-értékűnek, és mondta is az eladó, hogy berendelni nekem ha olyat akarok, de nem ajánlja. Bannerből viszont ugyanaz a minőség 15.000 forint drágább. Ezért is írtam ki a kérdést, hogy tényleg annyira jó márka-e. Ha viszont ugyanolyan vagy még rosszabb is mint az Exide akkor egyértelműen nem éri meg.
Milyen akksi kell bele hogy 100000 az? Azért a pénzért már kamionba valót lehet kapni.
Itt szét néztél már a keresőbe?
Még az is lehet hogy jóval olcsóbban tudnál hozatni, és ingyen házhoz szállitják. Én az AKKUPARTNER-rel hozattam és házhoz hozták.
Leirhatnád milyen az az akksi ami olyan drága.
Félre értettétek, nem 100.000 forint a gyári paraméterekkel egyező akkumulátor bele. Ha viszont ugyanolyan merci csillaggal ellátott gyárit szeretnék a mercedes szalonból akkor kell kipengetni érte 100.000 forintot.
Erről lenne szó:
Amit a kereskedő árul a boltjába sajnos nem tudom linkelni mivel sehol sincs fent az interneten, még a banner honlapján sem. Ez a legérdekesebb benne, viszont arra a banner-re rárakta a feszmérőt és tényleg tudja a 900A-t. Ezért viszont 45.000 forintot kér, így nem biztos, hogy megéri.
Teljesen jó a Banner. Gyári beszállító az Excide és Varta mellett.
Megveheted nyugodtan.
A 240 Ah-s se kerül 100 000 ft-ba.
De az már -20 fokban indítja a kamiont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!