Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Banner akkumulátor márka...

Banner akkumulátor márka mennyire jó a többihez képest a prémium szegmensben?

Figyelt kérdés

Egy megkímélt c osztályos mercedesben cserélném ki a gyári 12 éves !varta! akkumulátort. A gyári még mindig 60%-os, és azon kívül, hogy öreg semmi baja, de már megérett a cserére.

Elvittem szakemberhez aki kizárólag akkumulátorok forgalmazásával és beszerzésével foglalkozik és egyből a banner-t ajánlotta. Pedig úgy voltam vele, hogy exide-ot fogok venni, mivel jó ár-értékűnek tűnik. Az eladó viszont azt mondja, hogy sok a panasz az exide-ra és nem olyan minőségi mint a banner. Állítása szerint ha banner 820A indítóáramot ír egy akkumulátorra akkor az annyi is lesz, ellentétben más márkával.

Nyilván egy utángyártott akkumulátor sem fogja addig bírni mint a gyári, de kíváncsi vagyok ti mit gondoltok mégis mennyire jó márka a banner?

2018. márc. 31. 19:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Jó és megbízható márka a Banner, ahogy az Exide is! Nincs több panasz az Exide-ra, mint bármi másra (mondom ezt több. mint 20 éves tapasztalattal a hátam mögött értékesítésben).

Egyébként az Exide pont, hogy sokkal jobban teljesíti a gyárilag előírt paramétereket, mint akár a Banner, Varta-Bosch.

Lényeg, ha te szeretnél Exide-ot, akkor ne hagyd magad lebeszélni. :-)

2018. márc. 31. 20:02
 2/13 anonim ***** válasza:

Az biztos hogy az Exide jobb mint a többi.

Kamionokba is azok birják a legjobban.

De a saját személyautómba is az volt a legjobb.

2018. márc. 31. 20:22
 3/13 A kérdező kommentje:

1# Köszönöm válaszod, ment a zöld. . Elsőként gyárit szerettem volna rendelni, de amint megtudtam, hogy közel 100.000 forint újonnan egy, rájöttem őrültség lenne.

Utána Exide tűnt a legjobb ár-értékűnek, és mondta is az eladó, hogy berendelni nekem ha olyat akarok, de nem ajánlja. Bannerből viszont ugyanaz a minőség 15.000 forint drágább. Ezért is írtam ki a kérdést, hogy tényleg annyira jó márka-e. Ha viszont ugyanolyan vagy még rosszabb is mint az Exide akkor egyértelműen nem éri meg.

2018. márc. 31. 20:25
 4/13 anonim ***** válasza:

Milyen akksi kell bele hogy 100000 az? Azért a pénzért már kamionba valót lehet kapni.

Itt szét néztél már a keresőbe?

Még az is lehet hogy jóval olcsóbban tudnál hozatni, és ingyen házhoz szállitják. Én az AKKUPARTNER-rel hozattam és házhoz hozták.

Leirhatnád milyen az az akksi ami olyan drága.

2018. márc. 31. 20:46
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, ez a legolcsóbb amit a boltban kapni lehetett, így azért nem várnék tőle csodákat, de eddig még működik nálam.
2018. márc. 31. 20:51
 6/13 anonim ***** válasza:
Gondolom, start-stopos autód van, azért kerül ennyibe a gyári. :-) Az enyém is közel 80.000 lett volna, én inkább egy Yuasa-t rendeltem bele (japán gyártó japán autóba).
2018. márc. 31. 20:54
 7/13 A kérdező kommentje:

Félre értettétek, nem 100.000 forint a gyári paraméterekkel egyező akkumulátor bele. Ha viszont ugyanolyan merci csillaggal ellátott gyárit szeretnék a mercedes szalonból akkor kell kipengetni érte 100.000 forintot.

Erről lenne szó:

[link]

Amit a kereskedő árul a boltjába sajnos nem tudom linkelni mivel sehol sincs fent az interneten, még a banner honlapján sem. Ez a legérdekesebb benne, viszont arra a banner-re rárakta a feszmérőt és tényleg tudja a 900A-t. Ezért viszont 45.000 forintot kér, így nem biztos, hogy megéri.

2018. márc. 31. 21:19
 8/13 anonim ***** válasza:

Teljesen jó a Banner. Gyári beszállító az Excide és Varta mellett.

Megveheted nyugodtan.

2018. márc. 31. 21:49
 9/13 anonim ***** válasza:

A 240 Ah-s se kerül 100 000 ft-ba.

De az már -20 fokban indítja a kamiont!

2018. márc. 31. 23:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Addig használd a gyári akksit, amig el nem pusztul. Ezek a kaphatóak sosem bírnak annyit, mint a gyáriak, hiába ugyanaz a beszállító. Onnantól meg szinte mindegy. Ki erre, ki arra esküszik. Vannak két év garanciát kínáló termékek, még az sem biztos, hogy rossz.
2018. ápr. 1. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!