Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire puncimágnes egy új...

Mennyire puncimágnes egy új Jaguar XF?

Figyelt kérdés
Úgy nézki rövid időn belül fogok vásárolni egy új Jaguar xf-et és az lenne a kérdésem,hogy van e olyan megjelenése mint egy bmw-nek? Ugyanis amit eddig olvastam azok alapján csak az Audit meg a bmw-t tartják annak de nekem azon nem tetszenek. Első sorban hölgyek/lányok választ várom! Köszönöm

2018. márc. 21. 18:38
1 2 3
 21/21 Isti1976 ***** válasza:
100%

Nem vagyok nő, viszont van XF-em és meg szokták nézni mert ritka és formás, illetve van mágneses hatása, de leginkább arra, aki már úgy is kedvel csak mondjuk először szál be hozzád. Ha teheted ne feketét vagy szürkét rendelj, mert az unalmas, belül pedig szintén sokat dob az érzésen ha világos bőr vagy pl piros, barna, de semmi esetre se koporsó fekete.

Amúgy nem értek egyet 1-2 válasszal, igenis a nőknél fontos szempont a férfi egzisztenciája (is), mert ez a teljes karizma egy szelete. A nők pedig, mindegy a társadalmi helyzet, a férfi karizmájára fog bukni. De ha autóra gyűjtögetés/túlóra helyett sportolni jársz, az többet fog nyomni a latban, nagyobb a karizma kosárban a súlya. Meg a közös érdeklődési kör stb.

Autóknál a legfontosabb szempont egy nő szemében, hogy ne legyen érezhetően öreg (rozsdás stb) és legyen makulátlanul tiszta, kellemes illatú belül. A BMW és az XF között nem fogja látni a különbséget.

Személyesen az XF-re szavaztam szintén, mert jók a belső megoldásai és jobb vezetni, mint a BMW 5-t, ezt pl a totalcar-os srácok is meglepődve tapasztalták (2 éve egy cikkben).

2018. máj. 19. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!