Mennyire puncimágnes egy új Jaguar XF?
Figyelt kérdés
Úgy nézki rövid időn belül fogok vásárolni egy új Jaguar xf-et és az lenne a kérdésem,hogy van e olyan megjelenése mint egy bmw-nek? Ugyanis amit eddig olvastam azok alapján csak az Audit meg a bmw-t tartják annak de nekem azon nem tetszenek. Első sorban hölgyek/lányok választ várom! Köszönöm2018. márc. 21. 18:38
11/21 anonim válasza:
Azt mindig elfelejtik a puncimágnes vételnél, hogy majd a zabigyerek sem az emblémára fog hasonlítani.
12/21 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek nagyon köszönöm!
2018. márc. 21. 20:29
13/21 anonim válasza:
10 vagyok,a második részét arra értem,hogy hatalmas hazugságok lehetnek a látszatok mögött,amit az okos ember tud,de egy buta lotyó nem lát az orránál tovább.
Ettől még neked lehet ilyen saját kocsid,csak tényleg ne számíts komoly kapcsolatra ezzel.
16/21 anonim válasza:
Hát ezt a hodály méretet nem nevezném klasszikus csajozós autónak, az inkább az MX-5-ös vonal, vagy nagyon max egyes D-szembenses kupék. Inkább tekintélyt parancsolónak mondanám.
Státuszszimbólumként nézve szerintem nehezebben beazonosítható így árban, mint mondjuk egy A6. Már csak a környezeteden műlik, hogy ez előny-e, vagy inkább hátrány.
17/21 anonim válasza:
Tok Mind1 mennyire pmagnes de ízlésed legalább van :)
18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2018. márc. 22. 10:38
19/21 anonim válasza:
Ha már autót vásárolsz akkor Majbach Exelerot vegyél, 2,7 milliárd csak az ára,azzal már lehet puncikat vonzani!
20/21 anonim válasza:
Szerintem a három német prémium márkát idehaza nem veri, ebben a tekintetben amire vonatkozik a kérdés. A legtöbb nő nem a kocsit nézi, ez 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!