Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vélemények a Jaguar XF-ről?

Vélemények a Jaguar XF-ről?

Figyelt kérdés
Körübelül olyan 5-5.5 millió Ft-ot szánnék rá. Itthon láttam annyiért van 5-6 éves de nem igazán ismerem ezt a márkát hogy mennyi baj van vele ha használtan lesz véve. Persze nem itthonról lenne véve. (És nem is magamnak)

2018. febr. 2. 11:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Szép autó, nem igazán tudok negatívumokat... Maximum a magas szerviz költség vagy a magas fogyasztás, de gondolom aki ilyet vesz, annak ez nem akadály.
2018. febr. 3. 09:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Szépnek szép kétségkívül és nekem nem hiszem hogy gondot okozna de még egyszer írom hogy nem magamnak lenne. A húgomnak venném és így nyilván nem is én tartanám fel meg nem is akarok vele foglalkozni. És lehet neki valamilyen szinten okozhat gondot ha annyira magas költségei vannak. Ezért is kérdeztem hogy mikre lehet számítani ezzel az autóval kapcsolatban.
2018. febr. 4. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Pozitívumok:

Erős motor (mindegyik)

Biztonságos kasztni

Minőség

Negatívumok:

Nagyon drága fenntartani (havonta kb 60-70k forint)

Magas fogyasztás (kivéve 2.0 D)

Magas szervizköltség

Sok extra=Sok hibalehetőség

2018. márc. 1. 22:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2018. márc. 2. 11:38
 5/5 Isti1976 ***** válasza:
100%

Szeritnem egy kitűnő autó, 3.5 év / 95eKm alatt nem volt semmi zsebbe nyúló problémája. Számos más típusú prémium autós barátommal ellentétben.

A fenntartása/fogyasztása magasabb, mint egy áltag autóé, de ez minden prémiumra igaz. Pl évi egy téli vagy nyári garnitúra, normális gumiból 200eFt és a noymaték meg fogja enni. A 3.0V6 dízel fogyija 8-10 liter között városban.

De ettől "luxus", hogy picit többet eszik a V6 miatt, de pl szépen jár, meg nem mondod hogy dízel.

Futómű fantasztikus és tartós, kormányzás precíz, belső tér szép főleg éjszaka, motorjai (mindjárt sorolom), váltó fantasztikus, csomagtartója nagy.

Amire vigyázz;

2010 végéig elé rossz oldaltartású alap ülések a ráncfelvarrott 2011-es már jó, illetve 2011 előtt volt sportülés opcióban.

A hátsó ülés döntés opció volt, nincs mindegyikben, pedig néha jól jönne.

Csak tolatókamerásat szabad megvenni, mivel hátra a kilátás, a Coupe forma miatt rossz. Általában van is mindben, de láttam már anélkül.

A 3.0V6 szívó benzinmotorost nem szabad megvenni, gyenge és sokat eszik.

5-5.5mFt kategóriávan a 3.0V6d egy jó választás, illetve a soros dízelek is, de azok gyengébbek, hangosabbak (viszont takarékosabbak).

A V6d -nél mindegy melyiket veszed, 211, 241, 275LE ugyan úgy 275-re felhúzható büntetlenül.

Viszont a V6d élettartalma kb 200.000km, addig semmi baja nem lesz, de afelett jellemző a főtengelytörés. Ezt kalkuláld be; annyi km-el vedd, hogy a 200.000-et ne érje el nálad.

Illetve a V6d nem való belvárosi rövid körökre (DPF), arra nincs megfelelő verziója, csak a most még 5m-Ft-hoz túl új sor4-es turbós.

Sok sikert!

2018. máj. 19. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!