Jaguar S-type vélemények?
A futóműve nagyon jó. Hátul pl az Aston Martin Vanquish futóműve van alatta, ebből következik hogy egy futómű felújítás, ha nem csináld magad módszerrel nyomod, akkor közel annyi lesz, mint az autó vételára :D
Egy ideig én is S-Type-on gondolkoztam,de a neten/fórumokban található információ nem azt erősítette meg, hogy egy kategóriájához képest olcsón fenntartható autó.
Ezt olvasd végig, hátha megvilágosodsz :
nagyon drága a fenntartásuk, nem tartoznak a legmegbízhatóbbak közé sem. érdemes népítéletet olvasni, vezetni, utazni jó, csak mikor valami van és megkapod a számlát... komplett automata váltó javítása pl egymillió forint és többen is írják, és nem 250 ezer kmnél...
itt [link] patinans_nagymacska_maga_az_alom/
"Kopó alkatrészek,rádió és klíma paneljének a cseréje,mert nem világított, ez utóbbi 90000Ft volt, a legdrágább a komplet váltó csere volt majdnem 800000Ft.Ezt részben a szervíznek köszönhetem,mert ha akkor kicserélik amikor én mondtam,hogy valami baj van akkor 200000Ft lett volna.De nem, ők haza küldtek másnap nem kapcsolta a 4. és 5. fokozatot.Tréler 80000Ft.Köszönöm JAGUAR szervíz!"
ez elég brutális szerintem. már a kilencvenezres klíma PANEL is! nekem HATEZER forint volt a BMW-be... no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!