Nem tudom visszaparkolni a szüleim kocsiját, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Suli helyett ma átjött egy haver merrt a szüleim dolgoznak, és viccből elvittük a kocsit a környéken vezetni! tök jól ment minden de amikor visszaértünk rájöttem hogy nem tudok betolatni a garázsba!!! sikerul hátra gurulni de nem tudom bemanőverezni a szekrénysortól, nem merek begurulni vele, mert egyre kozelebb kerul a szekrény! most kint áll a ház előtt, és elég nagy gáz lesz ha nem rakom vissza valahogy, mert 3 hónapja vették elég drágán :S2018. márc. 21. 13:35
21/30 anonim válasza:
Pajtás , 15 éves voltam mikor a szomszéd a faterja Wartyogóján kicserélte a defektes hátsót és a lapos kerekeit felfújta . A kölök az ismerősével szervizelt és néztem . Beültem hátra és egy utca kör volt a terv , aztán 2 majd a főút jött . Gyorsan hajtott és egy előzésbe kezdett amitől megijedt , tekergette a kormányt és beborultunk a mély esővezető árokrendszerbe . Ők be voltak kötve én nem , hátul estem ki a szélvédőt kivittem , szét volt nyílva karom hátam lábam .Rácsesztem a furikázásra . Kell a bünti és az őszinte igazság . Az más dolog hogy a műmájerek tróger fazonok mit tesznek és mi a következménye .
22/30 anonim válasza:
Töltsél már fel egy képet a bezúzott kocsi hátuljáról lécci
23/30 anonim válasza:
A kérdés egyértelmű kitaláció... 13 évesen, suli helyett, haver átjött, viccből elvittük, összetört lámpa, természetesen pont új autó... LOOOL Mi a franctól tört volna már össze? Ha nem 50-nel mész neki a szekrénynek, semmi baja nem lesz. Menj írd meg a házid inkább.
25/30 anonim válasza:
Várjál már, te!
Csak kezdetben volt piros lámpa, aztán már lógó lökös is, meg minden finomság.
26/30 anonim válasza:
1. Vagy kamu ez a kérdés (bizonyíthatnád, hogy nem, ha megtennéd, amit #22-es kért),
2. Ha nem kamu, akkor fogadd meg az #1-es tanácsát, szedd össze a lakás összes párnáját és jól tömd ki velük a nadrágod hátsóját...
Öcsém...
27/30 anonim válasza:
Saját tapasztalatból mondom, hogy a legjobb az lesz, ha beszámolsz nekik mindenről. Rövidtávon ez kellemetlenebb megoldás, de hosszútávon egy lesz a legjobb a szüleiddel való kapcsolat és bizalom kiépítése érdekében. Tini koromban én is egy csomó dolgot eltusoltam a szüleim előtt (pl hogy meghúztam az autót, hasonló esetben mint te kérdező), aztán nagyon kellemetlen volt mikor apám váratlanul szembesített a dologgal, és én meg csak hebegtem-habogtam...
28/30 anonim válasza:
Persze, hogy kamu kérdés. unalmában kitalál hülyeségeket, van aki meg megeszi...
29/30 anonim válasza:
"Anyu, apu, a spórolt pénzemből kifizetem a kárt, amit az ostobaságom miatt okoztam!"
Egyszer én is elvittem a kocsijukat a tudtuk nélkül, de nekem akkor már volt jogsim!
30/30 anonim válasza:
Hol van a fotó? Vagy talán már agyon is verte a papa a gyerkőcöt? Szegény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!