Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem tudom visszaparkolni a...

Nem tudom visszaparkolni a szüleim kocsiját, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Suli helyett ma átjött egy haver merrt a szüleim dolgoznak, és viccből elvittük a kocsit a környéken vezetni! tök jól ment minden de amikor visszaértünk rájöttem hogy nem tudok betolatni a garázsba!!! sikerul hátra gurulni de nem tudom bemanőverezni a szekrénysortól, nem merek begurulni vele, mert egyre kozelebb kerul a szekrény! most kint áll a ház előtt, és elég nagy gáz lesz ha nem rakom vissza valahogy, mert 3 hónapja vették elég drágán :S

2018. márc. 21. 13:35
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

nincs jogsim 13 vagyok....

igen van benne az a csipogo hang de tul gyorsan engedtem fel a pedalt es hirtelen meglodult akkor mar mindegy volt hogy egyre gyorsabban csipog! nagyon gyorsan ment es meg lassan talalom csak meg a feket.

melyik az a kasztni? a lampa van betorve rajta, korulotte be van nyomodva a vas, meg a hatuljan a lokharito jobb oldala majdnem leer a foldre es kicsit az is meg van hajolva.. meg a tolatos kameranak elment egybol a kepe a muszerfalrol amikor csattant a kocsi

2018. márc. 21. 14:29
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg, mennyire egyszerűbb arra biztatni a "gyereket", hogy kamuzzon a szüleinek, mint esetleg azt tanácsolni, hogy vállalja a tetteit...

Gratulálok annak is, aki szintén ezt a mentalitást hordozza.

Nem hinném, hogy emiatt a fejedet vennék, főleg, ha felelősséggel vállalod a tetteid.

2018. márc. 21. 14:29
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Kis bajból sikerült nagyot csinálnod.

Így is, úgy is megszidnak, de még anyagi kárt is csináltál.

Amit leírtál, pár százezer forint lesz megjavítani.

2018. márc. 21. 14:32
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Kemény . 13 éves a haver is és ő jogsi nélkül kiment a forgalomba ? Hazudozás itt nem számít , bugáztál is . Az a mákotok hogy nem okoztatok balesetet és ennyivel megúsztad . Elmondod hogy kipróbáltad az elindulást aztán be akartál gurulni és ennyi .
2018. márc. 21. 14:38
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg fake kérdés. Ott ül a haverjaival. és röhögve várja a válaszokat. :-D
2018. márc. 21. 14:39
 16/30 A kérdező kommentje:
ez egy kertvarosi resz es kb 2 percet mentunk. nem tudom, lehet tenyleg jobb lenne megmondani az igazat de fater letepi az auto megmaradt hatuljat is es azzal ut be engem a lokharito helyere!
2018. márc. 21. 14:41
 17/30 A kérdező kommentje:
barcsak tudnek rohogni...mindjart hanyok
2018. márc. 21. 14:43
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
:DDDD
2018. márc. 21. 14:44
 19/30 anonim válasza:
100%
Ehhj f**zom. Igazából helyes. Ezzel legalább megtanulod hogy a kocsi nem játék. Még a sok 18 éves sz*ros is azt hiszi milyen menő kocsival pózolni. Aha. Addig amíg valami baj nem történik ugye. Amugy vállald a tetteidért a felelősséget. Ettől leszel férfi.
2018. márc. 21. 14:57
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor keményen, határozottan mondd meg a faternak, hogy mit csináltatok. Nem fogja letörni a derekadat, de megérdemled, amit kapsz. Vállald a felelősséget a tetteidért. Ha elütöttetek volna valakit, nem az lenne a legnagyobb bajod, hogy összetört az autó.
2018. márc. 21. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!