Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem tudom visszaparkolni a...

Nem tudom visszaparkolni a szüleim kocsiját, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Suli helyett ma átjött egy haver merrt a szüleim dolgoznak, és viccből elvittük a kocsit a környéken vezetni! tök jól ment minden de amikor visszaértünk rájöttem hogy nem tudok betolatni a garázsba!!! sikerul hátra gurulni de nem tudom bemanőverezni a szekrénysortól, nem merek begurulni vele, mert egyre kozelebb kerul a szekrény! most kint áll a ház előtt, és elég nagy gáz lesz ha nem rakom vissza valahogy, mert 3 hónapja vették elég drágán :S

2018. márc. 21. 13:35
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
88%

Jól van barátom, ne is mozdulj el egy millimétert sem!

Párnázd ki a nadrágodat!

2018. márc. 21. 13:37
 2/30 D. Brasco ***** válasza:
88%
Csinalj paprikás krumplit...az jó....azt szeretem....
2018. márc. 21. 13:57
 3/30 anonim ***** válasza:
77%
Kérj meg szomszédokat , vagy ha nem emelkedős a terep több haver lassan betolja .
2018. márc. 21. 14:00
 4/30 anonim válasza:
100%
Vedd ki üresbe a sebességet és toljátok be kézzel. Ha automata, akkor nem tudom :)
2018. márc. 21. 14:05
 5/30 A kérdező kommentje:

sajnos keso.......

::SSS

betortem a hatso piros lampat a szekreny sarkaval :S

draga lesz a javitasa? ford kuga, tavaly volt uj.

2018. márc. 21. 14:06
 6/30 anonim ***** válasza:
6%

Abban parkolást segítő rendszer van.

Mond azt, nem volt befékezve, kigurult, te meg csak jót akartál, a segéd meg rossz. Vegyem egy rendes autót.

:D

2018. márc. 21. 14:18
 7/30 anonim ***** válasza:
70%

Van jogsid? Ha kérted volna az autót, odaadták volna?

Ha nem, mi a francért vitted el.

A férfiak kevés dologra allergiásabbak annál, mint ha valaki a kedvenc kocsijukat csak úgy használgatja menőzésből. Remélem nyomkövető volt benne, és a faterod már a nyomvonalat is megkapta a telefonjára, a sebesség-adatokkal együtt.

Amúgy, ha nincs jogsid, akkor fokozottan gáz, mert a szüleid felelőssége, hogy te ne köthesd el az autót.

Valószínűleg kifizettetik veled. Ha a kasztni is sérült, akkor egy elem fújásra is számolhatsz.

Nézegesd az árakat, de arra készülj, hogy csak gyárit, és újszerűt fognak venni, hülyén nézne ki az új autó eltérő árnyalatú lámpákkal:

[link]

Nem az autó sérülése a baj, hanem hogy elkötötted. Oda a bizalom. Szerintem addig hívd fel őket, ameddig haza nem érnek. Akkor jársz jobban. Úgyis kiderül, és akkor még azt is megtudják, hogy kis sunyi alamuszi dög vagy, nem férfi. Nem lennék meglepve, ha ezután a pótkulcsot is elzárnák valahová...

2018. márc. 21. 14:18
 8/30 anonim ***** válasza:
87%
xDDD töltsél már fel egy képet a betört lámpáról pls :D
2018. márc. 21. 14:19
 9/30 anonim ***** válasza:
20%

Told a helyére, és fogd a faterodra. Én is így csináltam. A kormányzárat ugye tudod kezelni?

A faterom eleinte nem értette, gyanakodott is, de aztán túltette magát.

2018. márc. 21. 14:22
 10/30 anonim ***** válasza:
28%

Ezt rajtad kívül még naponta megcsinálják néhányan.

Lazíts, vágj közömbös arcot a vacsoránál, és tégy úgy, mint mindig. Úgysem veszik észre, csak az utcán. Ott meg semmi közöd hozzá, miért is lenne.

2018. márc. 21. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!