Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki hogyan szabadítaná ki a...

Ki hogyan szabadítaná ki a "fogságba esett" parkoló kocsiját?

Figyelt kérdés

Párhuzamos parkolás, kialakított „boxokkal”. Azaz olyan helyen, ahol a várakozási lehetőség, nem az útból vesz el, hanem az úttest és a járda között van, s néhány autónként egy-egy fa.

Sikerült beállnom egy ilyen fa árnyékába. Előre ezért nem tudok menni. Hátra sem, mert kb. 8-10 centire rám állt egy kocsi.

Ilyenkor mit lehet tenni?

2017. jún. 8. 12:05
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Felhívod a rendőrséget, ők meg kikeresik a gazdája telefonszámát és rácsörögnek, hogy álljon el.
2017. jún. 8. 12:13
 2/7 anonim ***** válasza:
35%

Kérj meg valakit, hogy nézze az elejét és hátulját. Tili-tolizva ki lehet állni.

Legközelebb meg hagyj plusz 20-30 centi helyet, hogy elkerüld az ilyet.

2017. jún. 8. 12:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha ki lehetne állni, akkor nem is kérdezősködnék. Csak oldalra kihúzni lehetne villással.
2017. jún. 8. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:
36%

Nos, megvárod amíg elmegy a mögötted lévő.

Legközelebb pedig hagysz madag előtt legalább 30 centi helyet.

Amúgy ha mögötted van 10 centi és te konkrétan nem koccantál rá a fára akkor 8-10 fogásból biztos, hogy ki lehet állni. Elöl-hátul 10 centi erre elég, csak nagyon xar.

2017. jún. 8. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:
2017. jún. 8. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Én is álltam már ki ilyen helyről, de nem szívesen csináltam, de muszáj volt. Nem volt több hely, mint 8 centi se elől, se hátul. Legalább 25-ször mentem előre-hátra, a kuplung, és főleg a szervó meg a kormányszerkezetnek nagyon tetszett.
2017. jún. 8. 15:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyenkor szeretem hogy van vonóhorog az autómon. Párszor már én is voltam ebben a helyzetben, volt hogy elölről és hátulról is egyszerre álltak rám, a vonóhorognál kicsit megemelve majd az úttest felé húzva ki tudtam szerencsére mindig cibálni az autót a parkolóhelyről.
2017. jún. 8. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!