Ha nem hajtok gyorsan, villogni fognak rám mindenhol?
Ajánlom a kérdőjeleket a mondataim végén, amelyek inkább érdeklődést kivánnak érzékeltetni, mintsem kijelentést.
Egyébként a történetben én vagyok a többiektől különböző résztvevő, igy nem is értem hogy jön ide a sztereotipia kifejezés. Nem azt kérdeztem hogy levillognak-e majd a turbódizeles, kopasz, mindkét kezükön karórát hordó, izzadtságszagú emberek. És még ez sem sztereotipia.
Abba már ne is menjünk bele hogy a sztereotipia egy agyi folyamat megnevezése, igy nagyjából 2 emeletet tévedtél amikor nagyot akartál mondani.
Én csak akkor villogok, amikor a megengedett alatt megy vki jócskán, amivel nincs baj, csak arra ott a külső.
Országúton nem izgat, sőt, könnyebb megelőzni, és nekem sem kell annyival túllépni a határt, hogy büntessenek.
8-as válaszoló, olvasd el még egyszer a válaszomat, lehet, nem ment át.
Az "elsősorban" és a "csak" között lényeges különbség van.
Ne az legyen a fontosabb, hogy a mögötte lévő erőszakos tulok mit csinál...ő maga a legfontosabb, aztán jön mindenki más egy szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!