Bmw 320 d-t szinte csak újonnan érdemes venni? Mindenhol
írják hogy széthajtott, visszatekert, behozott selejt
mind ez mennyire igaz? Vagy előítéletek csak?
Figyelt kérdés
Akárhol olvasom mindenhol nagyon negatív véleménnyel vannak a bmw-ről de különösen a 3-asról,hogy széthajtott aranypapírba csomagolt sz.r az összes,én pont ilyen típust akarok venni 2,5 vagy max 3 milláért,ebből már kijön egy 2008-2010-es darab,de mindig elbizonytalanítanak az ilyen irományok,oké hogy sokan laikusok meg köcsögnek rajkodós státuszszimbólumnak tartják a márkát de nekem nagyon tetszik,és természetesen diszkrét,normális közlekedésre kell és nem erre.Itt is olvastam hogy valaki feltett ma egy kérdést hogy bmw 320d vagy volvo s60,és mindenki agyon ajnározta a volvot,hogy mennyivel jobb meg erősebb...Az nem lehet széthajtva vagy viszatekerve?Illetve az a fura hogy egy 2012-esre is aztmondják hogy széthajtott,meg egy 2002-esre is.Akkor ennyi erővel az ember az egész márka modellt lője ki 2014-ig mondjuk mert csak ott lehet jót kapni?Vagy ez a sok széthajtott visszatekert duma mind kamu?Mindenki véleménye érdekel de főleg azoké akiknek ilyen van.
mindent csak újonnan érdemes venni főleg a hülye gyerek érzékeny márkákban, de azért van jó használt bmw csak rátalálni nehéz
2017. nov. 2. 01:14
2/10 anonim válasza:
Még 15 éves 3-ast is lehet jó állapotban venni, de annak megkérik az árát. Ilyen egyszerű a dolog, adott kategóriában nem a kínálat legalján kell keresgetni, mert ott alapból nagyobb a rizikó, illetve ha az ember talál egy egy normálisabb darbot azt is át kell vizsgáltatni és amennyire csak elhet az előéletét átnézni.
2017. nov. 2. 01:40
3/10 anonim válasza:
nekem volt 116i, 320d és most egy 2017-es 520d van
a 20d motor a bmw legjobbja, 150ezer km-ig ok, utána el kell adni, a kora mindegy csak az extrákban van különbség
ha szánnál rá 5M akkor tudnál venni JÓ! 2014est németből
volvo nekem nem jön be, olyan semmilyen
2017. nov. 2. 02:04
4/10 anonim válasza:
"20d motor a bmw legjobbja"
Gondolom az már mellékes, hogy az évek foylamán a "20d-k" is többféle motort kaptak. :D
2017. nov. 2. 03:53
5/10 anonim válasza:
főleg az N47 20d motor ugye? világbajnok motor :D
2017. nov. 2. 06:22
6/10 anonim válasza:
A hatalmas BMW utálat miatt van a negatív kritika, igazából BMW-ről már kár is a neten olvasni.
Amúgy a Volvósnál még én is írtam, hogy a Volvo jobb választás lehet. De nem azért, mert a BMW fos, hanem a kettő közül a Volvo jobb.
2017. nov. 2. 09:36
7/10 anonim válasza:
A fent említett összegből esetleg 2005-2008 közötti modellből jöhet ki szép darab.
A motorra oda kell figyelni, mind a láncra mind a turbóra (és az előtte lévő kartergázszűrő, amire nagyon allergiás ez a motor).
2017. nov. 2. 11:18
8/10 anonim válasza:
bocs, én járok ezekkel, nem a katalógust nézegetem :)
a 2012 utáni (f30) 320d-re gondoltam, annál régebbit én nem vennék, emiatt nem is veszem figyelembe a többi motorváltozatot
2017. nov. 2. 11:25
9/10 anonim válasza:
És szerinted honnan kéne bárkinek is tudni hogy a 20d alatt mit értesz ha nem irsz oda semmi mást? :P
2017. nov. 2. 14:54
10/10 anonim válasza:
Részben előítélet részben igazság. A totalcaron volt egy cikk régebben, hogy a BMW 3 a legnépszerűbb használt autó hazánkban, hogy mennyit hoznak be Németországból és, hogy itthon mennyit árulnak újszerűnek beadva ami amúgy fos, mert ez kell a népnek. Természetesen lehet belőle jót is venni nyilvánvalóan. Viszont ez tipikusan olyan autó amit szeretnek hajtani. 2008-2010 es már 7-9 éves ennyi idő alatt szét hajthatták már. Ha bejön 1-2 javítás még 1 milliót rá lehet költeni bármikor, ezért szidják sokan. Mert sokaknak BMW kell de ha szervizbe kell vinni akkor már nem. Nyilván van belőle jó és rossz is mint mindenből, de szerintem egy ilyen korú BMW re valószínűleg költeni kell mint az állat utólag. Nagy mázli kellene ahhoz, hogy sokáig ki se jöjjön semmi akkor megérné. Persze sokan előítéletből leszarozzák a BMW-t alapjáraton. Mi még régebben gondolkoztunk BMW-n, 5 milliónk lett volna egy ötösre, de nem mertünk venni a lehetséges javítások miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!