Kinek linkelhetem el a blogomat?
Hát ,egy lányról szólna,de tudom már sokaknak kivan a hócipője ezekkel,mert rengeteg van belőlük.:S
Tessék.:)És köszönöm,hogy belenézel.:)Még nemsokminden van benne.
Szia. Segíteni szeretnék ezért írom ezeket (ne sértődj meg)
- tedd fel magadnak ezt a kérdést. Mit akarok én ettől a blogtól? Látogatottságot?
Mert, ha igen akkor:
- Váalassz valami mást témát van a bloggerbe pl a Picture Window : azt szépen szerkesztheted- tehetsz háttérképet, betűtípusokat módosíthatod stb.
- Ez így eléggé szimpla: tudom most kezdted (3 bejegyzés) gondolom még nem is nagyon tudod, hogy s mint alakítgasd.
- a második dolog: hogy amiről írsz az kevés látogatottságot fog hozni (szerintem). Használj kulcsszavakat (tagok) hogy könnyebben rádgooglizzanak.
Egy lányról nem írhatsz egész végig... Tudod ez a blogger és maga az egés blogos história olyan, hogy kezdetben rád sem bukkannak.... (ahogy a fent is említették), de aztán egyre jobban felkerülsz a google találati listán.
Legalább hetente kell írj 1-2 bejegyzést ahhoz, hogy ne csússzál le. Egy lányról tudsz annyit írni?
De:
- a blogolást elsősorban magadért csináld. Hidd el, hogy jó dolog. Fejleszti fogalmazási készségedet.
Szóval az oldaladon a igenre szavaztam.
Ahhoz, hogy többen kattintsanak rád: nézd meg magadon - te mit szoktál olvasgatni? - azt írd meg és máris nyert ügyed van. (olyan témában)
ha vaami egyéb kérdésed van, bátran tedd fel itt vagy privátban. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!