Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kinek linkelhetem el a blogomat?

Kinek linkelhetem el a blogomat?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele,hogy van benne hiba,majd még javitva lesz,csak kiíváncsi vagyok rá,hogy kinek mi a véleménye,érdemes lenne-e folytatnom,vagy inkább találjak mást,amivel elüthetném az időt.

2014. ápr. 8. 13:08
 1/5 anonim válasza:
miről szól a blogod? Belenézek :)
2014. ápr. 8. 14:05
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát ,egy lányról szólna,de tudom már sokaknak kivan a hócipője ezekkel,mert rengeteg van belőlük.:S

[link]

Tessék.:)És köszönöm,hogy belenézel.:)Még nemsokminden van benne.

2014. ápr. 8. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Kicsit változtathatnál a helyesíráson, például írásjel után illik szóközt hagyni, és már is nem lesz olyan egybefolyós a szöveg. Amúgy folytasd ha tetszik, én anno hónapokig úgy blogoltam hogy alig olvastak első fél évben 1000 alatt volt a látogatottság, azóta új blogot kezdtem és nagyon jó számokat produkálok. Tehát az hogy "folytasd-e" az ne másokon múljon hanem rajtad.
2014. ápr. 8. 16:15
 4/5 kaligula3741 válasza:

Szia. Segíteni szeretnék ezért írom ezeket (ne sértődj meg)

- tedd fel magadnak ezt a kérdést. Mit akarok én ettől a blogtól? Látogatottságot?

Mert, ha igen akkor:

- Váalassz valami mást témát van a bloggerbe pl a Picture Window : azt szépen szerkesztheted- tehetsz háttérképet, betűtípusokat módosíthatod stb.

- Ez így eléggé szimpla: tudom most kezdted (3 bejegyzés) gondolom még nem is nagyon tudod, hogy s mint alakítgasd.

- a második dolog: hogy amiről írsz az kevés látogatottságot fog hozni (szerintem). Használj kulcsszavakat (tagok) hogy könnyebben rádgooglizzanak.

Egy lányról nem írhatsz egész végig... Tudod ez a blogger és maga az egés blogos história olyan, hogy kezdetben rád sem bukkannak.... (ahogy a fent is említették), de aztán egyre jobban felkerülsz a google találati listán.

Legalább hetente kell írj 1-2 bejegyzést ahhoz, hogy ne csússzál le. Egy lányról tudsz annyit írni?

De:

- a blogolást elsősorban magadért csináld. Hidd el, hogy jó dolog. Fejleszti fogalmazási készségedet.

Szóval az oldaladon a igenre szavaztam.

Ahhoz, hogy többen kattintsanak rád: nézd meg magadon - te mit szoktál olvasgatni? - azt írd meg és máris nyert ügyed van. (olyan témában)

ha vaami egyéb kérdésed van, bátran tedd fel itt vagy privátban. Kitartást!

2014. ápr. 8. 23:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:) Megfogadom mindenképpen.:)
2014. ápr. 9. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!