Európában kvázi egy 530D az "európai" álom egyik megtestesítője?
Én évekig dolgoztam Bajorországban egy BMW partnercégnél (mérnöki iroda). Bajorországban hatalmas népszerűségnek örvendenek a BMW-k, a német kollégáim többségének BMW-je volt, meg párnak Audija.
De, aki nem ilyenekkel futkározott, annak valami rogyásig felszerelt, felextrázott Opel,Renault vagy Ford középkategóriás limuzinja volt.
Egy fiatal pályakezdő viszont simán tudott venni egy vadiúj Golfot.
Szerintem simán kijelenthető,hogy az európai álom része egy 5-ös BMW vagy egy olyan és akkora autó ami annyit tud.
Hogy lenne akármilyen álom megtestesítője egy olyan tárgy, amitől az emberek többsége azt sem tudja, hogy létezik?
Még az autókat ismerők között se vágyna mindenki BMW-re, és többségben vannak azok, akik nem ismerik az autó márkákat, típusokat, nem álmodoznak olyanokról, amiről azt sem tudják, hogy létezik, pláne úgy hogy a BMW-nek van negatív kicsengése is.
NO-ban, és hasonló szinten lévő országokban én úgy vettem észre, hogy a GOLF és társai, tehát ez a 3-7 misi közötti kategória, leginkább a fiatalabb felnőttek autója, míg az ilyen 10 misi körüli autókat az alapvetően " átlagos " családok vesznek meg.
Az, hogy álomautó, nem feltétlen mondanám, inkább egy kényelmes középkategóriás alternatíva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!