Melyik lenne számotokra az álom autó? Miért? Lehet több is
Sokat gondolkoztam ezen, hogy milyen autót vennék, ha bármekkora összeg a rendelkezésemre állhatna. Nem tudtam dönteni.
Inkább csináltatnék egy egyedi kocsit. Egy SUV vagy terepjáró, egy Bugatti Chiron motorja beleépítve, Rolls Royce igényességű beltér, kombinálva egy elnyűhetetlen japán kocsi megbízhatóságával. Nagy hatótáv, 2000 literes tank.
Mert aztán a mindennapi autónál lényeges a kers, a nagy leszorító erő meg hogy stabi legyen magas tempónál... :D
Látom beütött a nyári szünet :D
Hát, nekem egy kicsit hétköznapibb autóra esne a választás, igazából egy full extrás 7-es BMW vagy S osztály teljesen megfelelne.
Már ha mondhatjuk őket hétköznapinak, de egy Ferrarihoz vagy Rolls-hoz képest biztos azok.
Valóban, az ideális mindennapi autó arról ismerszik meg, hogy KERS is van benne.
Szombat délután a Hungária körúton biztos nagy hasznát veszed. :)
Nekem olyan lenne az autók netovábbja, amin szabályozni lehet, hogy hány henger menjen. Dimbes-dombos hegyvidéken, vagy nagy hóban rá lehetne kapcsolni még + kettőt, amikor meg csak a pályán gurulnék, kevesebb is elég lenne.
40 éve is gondolkodtam már ilyenen, és azt hittem, hogy még ennek az istennek az idejében eszébe jut valakinek...
Nekem a lada. :D
Viccet félretéve LaFerrari , Lamborghini Centenario és a subaru impreza wrx sti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!