Melyik lenne számotokra az álom autó? Miért? Lehet több is
Nekem most ez:
Szándékozom is venni egy középkései példányt. A típust 1977-1995-ig gyártották, nekem az 1991-es ún Porsche 928 S4 jön be nagyon.
Miért pont ez?
924 megvolt
944 megvolt
911 megvolt
Boxster megvolt
Most valahogy a Porschén belül igazán unortodoxnak számító orrközép motoros V8 hátsó hajtással és automatával, mint vérbeli GT izgat nagyon. Ezek tényleg abszolút tartósság jegyében készültek, nincsenek olyan hepciái mint a 911nek. Napi használatra alkalmasak a 25-30-40 éves darabok is.
Van olyan márka amiből több, de rengeteg van, nem tudok dönteni és még egy csomó kedvencet kihagytam.
Subaru Impreza wrx 2006
Lamborghini Miura
Ferrari 412, Laferrari,GTC4lusso
Mazda RX7
Volkswagen T1
BMW M4
Alfa Romeo Stradale
Jaguar XKR, XJ220
Chevrolet Corvette C5
Citroen DS
Dodge Viper
Audi Quattro S1
Lancia Delta Integrale
Mercedes E500
Peugeot 508
Bugatti EB110, Veyron, Chiron
Porsche 911 Carrera S
Toyota Supra
Mitsubishi Eclipse
Opel Rekord D coupe
Ha csak 1 autót lehetne választani, akkor talán a Ferrari GTC4 lusso, ami egy teljes értékű sportautó, egy Ferrari, amiben 4 ember kényelmesen elfér és bárhol meglehet vele jelenni, plusz remek hangja van.
A jó öreg McLaren F1.
Mert mérnöki csúcsteljesítmény volt a cél a tervezésekor; egy könnyen és jól vezethető kocsi.
Persze majd' 30 éves konstrukció, úgyhogy karbon fékek meg egy modern fényszórórendszer kellene még bele.
Húúú egy CLK-ra mindig nagyon vágytam és vágyók!
Amugy én vagy egy RS7-et vagy egy AMG E-osztály-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!