Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik lenne számotokra az...

Melyik lenne számotokra az álom autó? Miért? Lehet több is

Figyelt kérdés
Nekem: Ferrari FXX K--> Nagyon imádom a hangját, stabil magas sebességeken is, nagy leszorítóerő, KERS stb.... Ideális mindennapi autónak

2017. jún. 30. 19:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Tesláéktól egy csomagot vennék.

Része lenne egy kiegészítő csomag: házi naperőmű saját akkuval, ami képes az autó többszöri feltöltésére elegendő energiát tárolni, egy órás gyorstöltési opcióval.

Egy még nem létező összkerékhajtású kombit építtetnék velük, 1000 km hatótávval.

technológiailag ez már ma megvalósítható lenne.

2017. júl. 17. 12:06
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
Neked sem az autó kell csak villogni akarsz. A kersnek sok értelme meg nincs. És akinek egy ilyen autója van az általában nem mindennap használja. Nem véletlen van bennük csak 30-40ezer km 6 év után is.
2017. aug. 9. 01:51
 13/29 anonim ***** válasza:
Többet értél volna ha a kérdésre válaszolsz.
2017. aug. 9. 01:56
 14/29 anonim válasza:
0%
Én építenék egyet, olasz kasznival, Tesla motorral, olyat ami napelemes és önműködő generátorral tölti az aksit. Az önműködő generátor nekem egy mágnesekkel felszerelt ventillátort jelent.
2017. nov. 4. 19:47
 15/29 Nemtomaaaaaaaaaaaaaa válasza:
Hennessey Venom F5 :3
2017. nov. 4. 23:25
 16/29 anonim ***** válasza:

Ahogy nézem az autóipar alakulását, lehet, hogy be kell egyszer érnünk egy régi "ezeröcsi" Ladával. Amiben rendes motor van, lehet vele csapatni.

Vagy egy '90 - es évekbeli recsegő hangú széttuningolt rozsdás Honda, olyan amilyen, de legalább autó.

Jönnek az elektromos dodzsemek, pár évtized és jönnek a robotautók, és előbb - utóbb megtiltják a vezetést közúton hús - vér emberek számára.

2017. nov. 5. 07:37
 17/29 Roadkill ***** válasza:
Ford Mustang Shelby GT500,1969 Dodge Charger R\T,1977 Pontiac Trans Am,1999 Nissan Skyline GT-R34
2017. nov. 6. 14:53
 18/29 anonim ***** válasza:

Porsche 911, Lambo legújabb verzió, Ferrari F430 Spider, meg egy Porsche leggyorabb SUV.

Mindből lenne. Plusz egy ócska Swift a belvárosi közlekedésre

2017. nov. 6. 15:15
 19/29 anonim ***** válasza:

Devel sixteen

Most láttam , hogy van egy új formavilágú változata...elképesztően szép.

Kár, hogy az 5000 lóerős nem mehet utcára, szóval a “csak” 3000 lóerőset választanám.

Viszont láttam , hogy sokan írtak az álom mellé használható autót is.

Az nekem a Lamborghini urus lenne. Nagyon tetszenek a suv ok, és hát ez kifejezetten szép autó lesz.

2017. nov. 17. 08:07
 20/29 anonim válasza:
Van pár. :D BMW M760Li, Mercedes S600 AMG vagy egy Audi RS7. (Persze ha bármennyi pénz a rendelkezésemre áll. Ha nem, akkor nem kéne az M, az AMG és az RS. :D)
2018. febr. 27. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!