Melyik lenne számotokra az álom autó? Miért? Lehet több is
Tesláéktól egy csomagot vennék.
Része lenne egy kiegészítő csomag: házi naperőmű saját akkuval, ami képes az autó többszöri feltöltésére elegendő energiát tárolni, egy órás gyorstöltési opcióval.
Egy még nem létező összkerékhajtású kombit építtetnék velük, 1000 km hatótávval.
technológiailag ez már ma megvalósítható lenne.
Ahogy nézem az autóipar alakulását, lehet, hogy be kell egyszer érnünk egy régi "ezeröcsi" Ladával. Amiben rendes motor van, lehet vele csapatni.
Vagy egy '90 - es évekbeli recsegő hangú széttuningolt rozsdás Honda, olyan amilyen, de legalább autó.
Jönnek az elektromos dodzsemek, pár évtized és jönnek a robotautók, és előbb - utóbb megtiltják a vezetést közúton hús - vér emberek számára.
Porsche 911, Lambo legújabb verzió, Ferrari F430 Spider, meg egy Porsche leggyorabb SUV.
Mindből lenne. Plusz egy ócska Swift a belvárosi közlekedésre
Devel sixteen
Most láttam , hogy van egy új formavilágú változata...elképesztően szép.
Kár, hogy az 5000 lóerős nem mehet utcára, szóval a “csak” 3000 lóerőset választanám.
Viszont láttam , hogy sokan írtak az álom mellé használható autót is.
Az nekem a Lamborghini urus lenne. Nagyon tetszenek a suv ok, és hát ez kifejezetten szép autó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!