Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Európában kvázi egy 530D az...

Európában kvázi egy 530D az "európai" álom egyik megtestesítője?

Figyelt kérdés

Én évekig dolgoztam Bajorországban egy BMW partnercégnél (mérnöki iroda). Bajorországban hatalmas népszerűségnek örvendenek a BMW-k, a német kollégáim többségének BMW-je volt, meg párnak Audija.

De, aki nem ilyenekkel futkározott, annak valami rogyásig felszerelt, felextrázott Opel,Renault vagy Ford középkategóriás limuzinja volt.

Egy fiatal pályakezdő viszont simán tudott venni egy vadiúj Golfot.

Szerintem simán kijelenthető,hogy az európai álom része egy 5-ös BMW vagy egy olyan és akkora autó ami annyit tud.

2018. márc. 16. 11:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Normális országban egy ilyen autó használati tárgy. Csak csóró magyaroknak álom.
2018. márc. 16. 12:06
 2/13 anonim ***** válasza:

az ott népautó, mindenkinek telik rá, nem álomautó

az álmodozóknak az még a 15 éves 530d is, meg is veszik hitelre a leglelakottabbat

de az a jellemző, hogy 316i-t vesznek, majd ide írogatnak sperrdifivel meg chiptuninggal kapcsolatban 😂😂😂

2018. márc. 16. 12:12
 3/13 A kérdező kommentje:

2#

Azért nem népautó.

A Passat,Golf az tényleg egy népautó ott, alap.

A BMW-hez azért jobb állás kell.

Viszont a kollégák közül csak kevésnek volt 6 hengeres, mivel az jóval többe kerül.

2018. márc. 16. 12:19
 4/13 anonim ***** válasza:
51%

Attól függ melyik ország kérdező.

Saját tapasztalatom.Svájcban városban és falun is minden 2. 3. háznál tizemilliós autó álltak.De a régebbi autók is olyan állapotban voltak....szinte mint az új.

Persze hogy népszerűek a bmwk mert arra ezek népautónak számítanak mint itthon volt régebben a lada-régi swift páros.

2018. márc. 16. 12:21
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Hm, zéróra le leszek pontozva tudom, de európai álomként semmiféle autót nem tudok elképzelni. Sok mindenre vágyik egy európai, ami elérhetetlen, de nem egy luxuskocsi az.
2018. márc. 16. 12:24
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
És ebben mi a kérdés?
2018. márc. 16. 12:25
 7/13 anonim ***** válasza:
40%

Ez az 5-ös az amire gondolsz. Mert inkább nem.

[link]

2018. márc. 16. 12:27
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem alapvetően elmondható, hogy egy ilyen kategóriás autó az európai álom.

És itt nem kifejezetten a BMW-re, hanem a kategóriára gondolok. Nagyjából a Skoda Superb-től indló szint 10-15 millió körül.

Most épp egy német sorozatot nézek (Dark) és tipikus amerikai álom német változata ahol az átlag dolgozó tanárok, rendőrök ia mercivel, audival járnak és 3 szintes házban laknak.

2018. márc. 16. 12:58
 9/13 anonim ***** válasza:
45%
Elég gyenge álmai lehetnek annak akinek kimerülnek egy középszerű prémiumszedánban...
2018. márc. 16. 13:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Aki a filmeket hasonlítja a valósághoz, elég gyenge lehet.
2018. márc. 16. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!