Mi a véleményetek a Toyota Supra T18-ról? (Ezek a 90-es évek elején készültek?
Figyelt kérdés
Imádom a bukólámpát és a formáit, a városunkban már gyerekkorom óta látok egy nőt ilyen kocsival járkálni és azóta tetszik. Akkor még álomnak tűnt de most ha eladom a jelenlegi kocsim akár valóra is válhat a dolog. Kicsit félek a rozsdától és az egyéb bajoktól de összességében óriási élmény lehet ez a kocsi. Akinek van nyugodtan írhat róla véleményt, természetesen az is akinek nincs.
24/F
2018. jan. 31. 02:54
1/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért Supra-t írtam, Toyota Celica-ra gondoltam. Valószínűleg túl sok Supra-s videót néztem. :D
2018. jan. 31. 02:56
2/8 anonim válasza:
Gondolom nehezen megy az olvasás. Mert mindegy hogy Supra vagy Celica,de a szülő gyerek az necces kategória neki.
3/8 anonim válasza:
Kategória: Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat
4/8 anonim válasza:
90-es évek elejéről autót vásárolni nagyon lutri. Biztos kell rá költeni vásárlás után, aztán meg sorra fognak tönkremenni az alkatrészei. Legalább az "új" generációs Celicat nézzed, azzal jobban jársz.
5/8 crudy válasza:
Nagyon jo gepek voltak es ma is azok de oregek sajnos. 90es evekbol ha veszel autot akkor azt fel kell ujitani, vagy egybol vagy aprankent, mindegy h mennyire volt megbizhato a sajat idejeben. Sajnos ez van. A rozsda az valoszinu kegjelent mar, lajatolni kell aztan a motort megnezni jo allapotban van e es keszulni kell ra h barmikor barmi tonkremehet.
6/8 A kérdező kommentje:
Valóban rossz kategóriában van de telefonról nem engedte kiválasztani, így magától bedobta ide. Amúgy az újabb Celicák nem tetszenek, vagy T18 vagy nézek más márkát...
2018. febr. 1. 04:25
7/8 anonim válasza:
Fejes Endre írt egy családregényt valamikor a 60-as években. Annak idevág a címe.
8/8 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok a rozsdásodással, de nekem nem probléma mert helyre tudom hozni, imádom a kocsit, szóval csak tapasztalatok érdekelnének
2018. febr. 1. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!