Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri Toyota suprat venni?...

Megéri Toyota suprat venni? Esetlen valakinek van tapasztalata? Többi lent!

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy Toyota suprat. Találtam egy nagyon szép, leírás alapján jó állapotú 1997-es évjáratú Toyota suprat. Ennél az évjáratnál ugyebár minden suprára rá került a 15th-s felirat. A 15. Gyártási évforduló miatt, ha jól tudom.

6 sebességes manuális váltó, 2jz gte motor, twinturbo. Sport csomag gyárilag, belül bőr, érintő panel stbstb. Leírás szerint gyári állapotú, 47.000 km van bele hajtva. Nemtudom valós lehet-e az érték, de 261 kw 355 le van feltüntetve.

Akinek esetleg van tapasztalata, tudna nekem segítséget adni, hogy mégis mennyire szervízigényes, mire kell odafigyelni ennél az autónál milyen az élettartama, és mennyire megbízható társ?

Tudom, ennek az árán "fullos" német luxus autót is vehetnék, szóval az ilyen kommentektől kérlek kíméljetek!

Első sorban azért választanám mert ettől dobban meg a szívem, mikor meglátom. Nagyon sokat olvastam róla, kerestem topicokat de nem igazán találtam.

Igazából normál használatra lenne, nem tuningra mert itt m.o.-n a 355 le-t se igazán lehet kihasználni szerintem.

Szóval normális véleményeket tapasztalatokat várnék jót és rosszat is.

Köszönök minden segítséget!

#Supra #Toyota #2jzgte
2018. jan. 4. 19:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
60%
facebookon keress rá 200sx, silvia, skyline, z alkatrészek ,ezmegaz és miegymás ez a csoport neve, itt vannak Supra tulajok is. Minden képpen a facebook csoportokat ajánlom, ott lehet jó szerelőt és tapasztalt tulajokat is találni. Itt az oldalon azt se tudják mi az az MK4 supra meg 2jz.
2018. jan. 4. 19:41
 2/20 anonim ***** válasza:
23%
Max annyit tennék hozzá hogy 20 éves autóban 47 ezer helyett inkább 347 ezer km van.
2018. jan. 4. 19:51
 3/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, megkerestem a csoportot, már csak a visszaigazolásra várok.

Kedves 2. Válaszoló! Miért ne lehetne benne csak 47.000 km? Német autóból is találni olyat, amiben vsak 80.000 van hiába 20 éves. Hiába van 200.000 körül az átlag

2018. jan. 4. 19:58
 4/20 anonim ***** válasza:
74%

ezt mondtam... nem értenek hozzá

Ember tudod mi az a Supra? Egy hobbi autó. Nem ezt használják minden nap. Egy szakad Golfba ami vissza van tekerve 200-ra abba igen lehet 340e km de egy suprába nem hiszem hogy annyi lenne, meg ha annyi is lenne benne, szerinted 300e-et visszatekernek?

2018. jan. 4. 19:59
 5/20 anonim ***** válasza:
58%
#2 Ezt nem bevásárló autónak vették az emberek hogy 400e km legyen benne.
2018. jan. 4. 20:01
 6/20 anonim ***** válasza:
79%
Nem bevasárló autó de ezeket a sportgépeket még jobban hajtjak és elhiheted nem 47 ezer lesz egy 21 éves élményautóban. Mindegyis,úgy gondolom megéri ha van rá egy halom pénz.
2018. jan. 4. 20:07
 7/20 anonim ***** válasza:

Mikor még új volt, pár évig ültem ilyen kocsiban, és vezettem is. Nem az enyém volt, hanem egy amerikaié. Az övé is afféle "szépidő" autó volt, szinte csak jó időben vezette, évi 6 hónapon át. A motorolajat, és a szűrőket a tulaj otthon mindig lecserélte idő előtt.

Aki nincs ilyen gyors kocsikhoz szokva, annak félelmetes a gyorsulása.

A tulaj néha elvitte a közeli Toyota szervizbe, de nem igen csináltak rajta talán csak váltóolaj cserét és egy kontrollt, mert nem volt semmi baja.

A gumikat hamar elfogyasztotta az biztos, ami negatívum, de erre a kocsira is jellemző a Toyoták legendás megbízhatósága.

Hogy tekert órás-e a kocsi, azt talán egy Toyota szervizestől kellene megtudni, (ha a külső-belső nem árulja el) hogy meg tudják-e mondani diagnosztikai csatlakozással. Egy csodálatos szép autó, aminek ha vigyáznak rá, biztos hogy idővel fel fog menni az ára, ha máshol nem, Amerikában

2018. jan. 4. 20:08
 8/20 A kérdező kommentje:

Nem vitatkozni szeretnék, és nem is egy "álomvilágot" fent tartani. De lehet, hogy épp örökségből maradt rá az autó, vagy pont így vette, hogy később kevés km el eladja. 88.000 euróba kerül az autó. Józan ésszel gondolkozva. Nem hiszem, hogy annyira sokat futott volna. Persze lehet, hogy vissza tekeri valaki de ennyit?

Nyilván benne van a dologban, hogy "átverés" ezért is szerettem volna tulajokkal beszélni.

2018. jan. 4. 20:11
 9/20 A kérdező kommentje:

Úgy tudom, most már lehet kérni szervizekben "szervízmultat" vagy valami ilyesmit amivel meg tudják mondani hogy hány km van benne. Legalább is amíg szervizben volt. Tehát ha 80.000 km es koráig levezethető akkor nyilván nem 47.000 van benne.

Ha meg 45.000 ig van szervizmult akkor egyre valószínűbb szerintem, hogy tényleg valós a kilométer. Mindenkepp hozzáértő emberrel mennék megnézni az autót, ha kell meg fizetem őt is. Mert ezzel neki is az ideje megy el.

De biztos szeretnék lenni mindenben.

Kedves 7. Neked is köszönöm szépen a leírt tapasztalatokat!

2018. jan. 4. 20:20
 10/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Tényleg ne foglalkozz ezekkel. Mondom a facebook csoportot, meg keress rá, hogy japán autó kedvelők, vagy supra adok-veszek stb.. Van pár csoport ott vannak tulajok akik fenntartják építik és használják, ők fognak hasznos tippet adni neked.

2018. jan. 4. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!