Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri Toyota suprat venni?...

Megéri Toyota suprat venni? Esetlen valakinek van tapasztalata? Többi lent!

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy Toyota suprat. Találtam egy nagyon szép, leírás alapján jó állapotú 1997-es évjáratú Toyota suprat. Ennél az évjáratnál ugyebár minden suprára rá került a 15th-s felirat. A 15. Gyártási évforduló miatt, ha jól tudom.

6 sebességes manuális váltó, 2jz gte motor, twinturbo. Sport csomag gyárilag, belül bőr, érintő panel stbstb. Leírás szerint gyári állapotú, 47.000 km van bele hajtva. Nemtudom valós lehet-e az érték, de 261 kw 355 le van feltüntetve.

Akinek esetleg van tapasztalata, tudna nekem segítséget adni, hogy mégis mennyire szervízigényes, mire kell odafigyelni ennél az autónál milyen az élettartama, és mennyire megbízható társ?

Tudom, ennek az árán "fullos" német luxus autót is vehetnék, szóval az ilyen kommentektől kérlek kíméljetek!

Első sorban azért választanám mert ettől dobban meg a szívem, mikor meglátom. Nagyon sokat olvastam róla, kerestem topicokat de nem igazán találtam.

Igazából normál használatra lenne, nem tuningra mert itt m.o.-n a 355 le-t se igazán lehet kihasználni szerintem.

Szóval normális véleményeket tapasztalatokat várnék jót és rosszat is.

Köszönök minden segítséget!

#Supra #Toyota #2jzgte
2018. jan. 4. 19:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Utolsó nagyonhozzáértőnek:nem proli Magyar viszonylatban kell gondolkozni,aki megteheti hogy szert tesz egy ipyen gépre az hajtja is mint zinger a varrógépet.

Supra-t meg eleve nem vesznek vén ßuzik akik csak találkozóra járnak

2018. jan. 4. 21:07
 12/20 anonim ***** válasza:

"Utolsó nagyonhozzáértőnek:nem proli Magyar viszonylatban kell gondolkozni,aki megteheti hogy szert tesz egy ipyen gépre az hajtja is mint zinger a varrógépet.

Supra-t meg eleve nem vesznek vén ßuzik akik csak találkozóra járnak"

Sajnos nem értem a hozzászólásod.

Aki Suprát vesz az hajta is hiszen ez erre készült, mi ezzel a gond? De az árából ítélve ez egy gyújtői darab lehet, amibe a km is valós

2018. jan. 4. 21:08
 13/20 anonim ***** válasza:

Hát ha ez igaz, akkor ez az év vétele. Alacsonynak tűnik az ár egy patika supráért. Ha jó, ennyiért ajándék. Ez olcsóbb már soha nem lesz, tehát értékvesztéssel nem kell számolnod. Viszont én is szigorúan második autónak tartanám, hogy fenntartsam az állapotát.

A km állás tényleg feltűnően kevés, de nyilván más is második autónak tart ilyet. Van olyan, hogy valaki tényleg csak azért tartja, hogy jó időben autókázzon egyet.

2018. jan. 4. 21:25
 14/20 A kérdező kommentje:

13. Komolyan gondoltad amit most irtal? Vagy ironikusan mondtad az év vételét és az alacsony árat?

Csak mert tényleg nem nagyon vagyok tisztában az árazással.

2018. jan. 4. 21:28
 15/20 anonim ***** válasza:

Vannak akik még mindig azt hiszik hogy gyári műszerrel nem lehet kiolvastatni a valós km-re? Aranyos....

Nekem igazából ezzel a normál használattal kapcsolatban vannak fenttartásaim, vezettem már erős gépeket, (de azért nem ennyire komolyakat) és azok szó szerint kívánják a dolgot. Nem tudom hogy ennek a felfüggesztésnek mennyire tesznek jót hazánk csodás közútjai, de ha megvan az anyagi háttér nem csak a vételár akkor megéri belevágni

2018. jan. 4. 21:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Elszámoltam magam egy nullával, hosszú napom volt. :) Jó drága, így valószínűleg igaz a történet. Én ennyit nem adnék érte, de ha te úgy érzed, hogy neked megéri, akkor hajrá!
2018. jan. 4. 21:46
 17/20 anonim ***** válasza:
30 millióért ? Hát nem tudom milyen áron mennek. Logikusan gondolva ha megveszed és garázsban tartod nem mész vele akkor igen. Minden km rettenetes értékvesztés hiszen ebben az az érték ha kevés km full gyári etc.
2018. jan. 5. 08:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak benne utólagos módosítások,legalábbis az érintőpanel,amennyiben érintős kijelzőt takar,meg az 1997 nekem nem fér össze
2022. márc. 18. 16:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Megvettem??
2022. márc. 18. 22:06
 20/20 anonim ***** válasza:
A Supra szart nem ér tuning nélkül. Egy M1-es BMW tulaja is röhögve otthagyja, ráadásul 1981-es autóról beszélek, ami sokkal idősebb.
2022. dec. 19. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!