Mi a teendő ilyenkor? Vissza jár-e neki az autó vagy nem?
Ha nem ad adásvételit, nem adok pénzt. Ez józan paraszti ész, nem? Mellesleg mint írtam, adásvételit EGYÜTT ÍRNAK a felek 2 tanu jelenlétével.
"Nem azé az autó akinél van a törzskönyv hanem akinek a neve szerepel a törzskönyvön azé."
Igen. Ha én pénteken este 21:00-kor veszek egy autót, megkapom a hivatalos adásvételit, forgalmit, törzskönyvet, a hétvégén használhatom az autót jogszerűen? Igen. Az enyém már az autó? Igen. Az én nevem van már a törzskönyvben? Nem. Az, hogy még nem lett lecserélve, és a régi tulaj neve van rajta. attól már az új tulajdonos én vagyok.
De azért az is mond valamit, h a kérdező kapott itt pár kérdést, h miért így csinálta, de azt nem veszi észre és nem válaszol rá, de hajtja még mindig, h hogyan lehetne átiratni.
Nem vettél kocsit, niincs mit átiratni.
Fizesd ki az "eladónak" a maradék pénzét és akkor tied a kocsi. Ha írtok egy adásvételit!
Ha nem fizetsz, és nem adod vissza a kocsit, bűncselekményt követsz el.
Bár úgy nézem ebben asztoriban abszolute igaz, h "zsák a foltját".
Egyikőtök sem hülyébb a másiknál. Sem nem okosabb.
Kölcsön vettél egy autót.
2 napra.
Okosba.
Jah,kérem...
Aki annyira fillérbszó hogy az átírás költségét egy ilyen kis trükközéssel lespórolja,legalább hülye ne legyen.
Akkor van gond,mint jelen esetben,amikor mindkét dolog fennáll.XD
Lool
"Vissza jár-e neki az autó vagy nem?"
Hát mivel az övé, és nem a tiéd, így nyilván vissza. és pont.
Az adásvételit nem neki kell adnia. Egyszerre írja alá a két fél. Nem az egyik adja a másiknak!
Ha nincs szerződés, akkor pedig nincs pénzátadás sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!