Robogó gyujtás hiba? Többi lent
Figyelt kérdés
Na szóval van egy kinai robogom amit mindennap hasznalok munkábamenet stb egyszoval eleg sokat hasznalom.Most lett rajta cserelve henger dugattyú variator kuplung es miegyeb megy is szépen de mikor esik az eső akkor elkezd rángatni és durrog a kipufogóm ha meg nagyobb tócsaba hajtok akkor nemmondjam azt szeretném tőletek kérdezni hogy hol lehet a gond?Előre is köszi :)2018. márc. 10. 19:41
1/11 anonim válasza:
Robogók nem bírják a vizet, pár kérdéssel lejjebb van is egy hasonló, ahol mosás után nem indult a motor. Az esőben, tócsától be tud ázni a gyújtás és ha vizes a gyertyapipa, könnyebben áthúz a szikra a pipából a blokkra, mint a gyertyán keresztül. Ilyenkor kimarad a gyújtás és rángat a motor. Vannak olyan gyertyapipák, amik végében van gumi tömítés ami nem engedi bele folyni a vizet. Egy gumi gyűrűt kell elképzelni, ami rászorul a gyertyára amikor rádugod a pipát. Egy ilyet ki lehet próbálni, nem lehet nagy összeg.
2/11 .,,.,,.,, válasza:
De mondjad mi van ha nagyobb tócsába hajtasz, esetleg megáll?
3/11 A kérdező kommentje:
Eslo kérdező van rajta gumi védő
Igen van amikor le is áll utána begyujtom és megy tovaább persze rángatva régen ilyet nemcsinalt akarmekkora vizbe is hajtottam vele
2018. márc. 10. 19:58
4/11 A kérdező kommentje:
bocs nem kerdezo valaszolo* :)
2018. márc. 10. 19:59
5/11 anonim válasza:
A gyertya pipa, kábel rehül, ezért idővel láthatatlan repedések lesznek rajta, amibe belemegy a víz, ezért ki kell cserélni.
6/11 A kérdező kommentje:
gyertyapipa és a kábel is uj ezért már nemtudom hogy mit nézzek át :/
2018. márc. 10. 20:21
7/11 anonim válasza:
A gyújtótekercs?
Amúgy te lenni cseszlovákiai?
8/11 anonim válasza:
Azt úgy írják, Csehszlovák és egy ideje nem létezik.. Szal ha helyesírásra akartál beszólni, eléggé öngólt rúgtál.
Szóval igen, a trafó és maga a gyújtás kell, hogy vízhatlan legyen.
9/11 anonim válasza:
Utolsó, nem beszólni akartam és szándékosan írtam így. Úgyhogy most jó nagy öngólt rúgtál!
Okoskodni menj az anyádba, ne nekem próbáld osztani az észt, mert nem vagyok kiváncsi rá!
Told el a biciklit!
Okoska!
10/11 anonim válasza:
Fú de fel tudtál háborodni :D Már meg is érte leírni azt a két mondatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!