Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Civic után valami francia?

Civic után valami francia?

Figyelt kérdés
ESi-m volt sokáig, sajnos az idő vas fogával nem akartam megküzdeni. Most nézelődöm, főként 307-es peugot-ot. Mennyire lenne vezetési élményben visszalépés?
2018. márc. 10. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem nagyon. Focus nem játszik? Azokat is jó vezetni, és a benzineseknek nincs rossz hírük.
2018. márc. 10. 10:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Pár százereset szeretnék. Focus játszana, de az is rohad, a honda után érthető módon fóbiám van a rozsdától.
2018. márc. 10. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Japán után franciát neeee.😭
2018. márc. 10. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Háát sok kollégám megszívta vele, de te tudod...Mondjuk az egyik a 207-el, de a másik meg a 307-el.

Akkor már inkább Citroen ha minden áron franciát akarsz.

Miért nem Suzuki vagy Chervrolé? azok nem rohadnak annyira...

2018. márc. 10. 14:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tetszik egyik se. Suzukiból meg az újabbak legalább 2x annyiba kerülnek, mint amennyi keretem lenne rá.
2018. márc. 10. 15:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Mint egy vödör jeges víz.
2018. márc. 10. 16:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. De azért remélem a buszozásnál nagyobb élményt ad a pözsó. Igen, ezért sajnálom eladni a hondát, mert amúgy egy nagyon szerethető rizsrakéta.
2018. márc. 10. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!