A francia autók "elkényelmesítik" az embert?
Én leginkább azért veszek mindig franciát,azért szeretem őket, mert élen járnak fedélzeti szolgáltatásokban.
Jelenleg is ilyet használok.
Történt egyszer,hogy volt egy kisebb koccanásom vele, így napokig a karosszériásnál, majd a fényezőnél volt.
A bátyám autóját használtam, aki kiküldetésen volt, nem bánta.
Az egy Opel Astra volt, alig idősebb, mint az enyém (2013).A J Astrák külsőleg tényleg pofásak, de beleülve, nekem olyan kis egyszerűnek tűnt.
Aztán jöttek a rácsodálkozások, "Miért nem motorosan nyílik a csomagtartó?Miért ilyen gyenge a szervója?Miért kell slussz kulcs?Miért ilyen kényelmetlen az ülés?"
Persze, nem egy rossz autó, de aki hozzászokik egy francia kényelméz és, hogy minden, de tényleg minden motorizált benne, akkor más autót elavultnak fog találni.
Mit nem mondasz?! Nem is tudtam, hogy minden francia autóban motorosan nyílik a csomagtartó, kulcs-nélküli az indítás, komfort-ülések vannak...
(szervó kétélű dolog: sokan nem szeretik, ha túl erőteljes, mert akkor semmiféle visszajelzés nem érkezik az úttal kapcsolatban)
Majd amikor szépen sorba apránként elkezd tönkremenni az ami egy idő után tönkre is megy,meg úgy amúgy is tönkre megy akkor majd nem fogsz annyira elkényelmesedni.
Mert ugye lehet ma nyílik motorosan a csomagtartó,de lehet amikor nagyon kellene akkor majd nem fog stb stb szóval jó jó,hogy rahedli plusz van benne,de így a hiba esélye is nagyobb
"Fizetett hirdetésünket látták!" :D
Összességében én nem annyira sztárolnám a franciát. Nem rosszak, de szerintem van jobb náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!