Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire kell tartani nagy...

Mennyire kell tartani nagy általánosságban a francia országbol behozott autótól?

Figyelt kérdés

Találtam egy hasznalt autot ami megtetszett, na most ez francia orszagbol van, nem nagyon talalkoutam meg francia eredetu autoval.

Saját tapasztalataim szerint a nemet autok altalaban normalisan voltak szervizelve, viszont nagyobb az esely a rozsdara, ne most a olaszbol behozottrol általánosságban a forditottjat mondhatjuk el.

De megmondom oszinten, francia eredetuvel meg nem talalkoztam.. Nektek mi a velemenyetek errol?

Tudom erdekes kerdes, de lehet valamit hozzakotni? Tudom semmi sem biztos, csak par velemenyre vagyok kíváncsi.

2018. febr. 8. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Pont annyi az esély a hibára, mintha Belgiumból, Finnországból, vagy Magyarországról származna...

ha vigyáztak rá, és az látható, akkor semmi gond..

Ha tetszik, és ilyenre vágysz, akkor megnézed, és megveszed.

ennyi.

2018. febr. 8. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Franciaországban is ugyanúgy vannak gondos és hanyag tulajdonosok is.

Tehát ugyanúgy szerencse kérdése.

Ami viszont biztos, hogy messzebb van, tehát a hazahozása biztosan többe fog kerülni.

2018. febr. 8. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Hoznak francia autókat is, csak kevesebbet.

Amúgy az a baj, hogy a francia nép alapból egy nagyon hanyag nép. Régen tartottuk a kapcsolatot egy francia testvérfaluval, így igazi francia családot is megismerhettem, voltunk náluk is otthon. Az akkori legújabb Renault, Peugeot és Citroen modellje volt mindenkinek (ebből a szempontból nagyon nacionalisták), de mindegyikben szemétdomb volt, tele voltak horzsolásokkal, durván vezetnek, padlógázt nyomnak hidegen is, ilyesmi. És akkor még ne beszéljünk arról, hogy hány millió néger meg arab van Franciaországból. Most ez nagyon csúnya általánosítás lesz, de igaz: a Franciaországban élő arab sokkal hanyagabb és trógerebb, mint a németországi. Asszimilálódnak az országhoz ők is, amelyikben élnek.

2018. febr. 8. 21:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a fehér Scirocco-t nézegeted akkor felejtős, rommá volt törve, én is néztem már.
2018. febr. 9. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!