Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogóval túrázni?

Robogóval túrázni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!:) Tavaly tettem le a jogsit robogóra, nyáron leszek 16 és lány vagyok. :D Szerintetek nyáron rövidebb túrákat be tudnék vállalni? (80-100 km-esekre gondolok) Nem nagy gépem van (Honda Scoopy 50), viszont tavaly nyáron elég sokat motorozgattam a környékünkön, de nagyon dimbes-dombos helyre nem mentem.Mire figyeljek az ilyen túrákon, mit ajánlotok, mit vigyek?A válaszokat előre is köszi, attól függetlenül, hogy elég fölösleges kérdésnek tűnik, de nekem sokat segítene.

2018. márc. 8. 18:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én egy Yamaha Minttel is megtettem egy nap 160 kilómétert ;) Annál kisebb robogó nem nagyon létezik, na annak tényleg 0 a rugózása :) de még mindig komfortosabb mint ugyanennyit menni bringával ;) Túrázáshoz nem árt ha van csomagtartód, és arra pókozol fel mindent, ne a hátadon cipeld, sátor...ilyeneket. Én szívesen körberobogózom veled a Balatont nyáron ha van kedved :)
2019. dec. 21. 03:31
 12/12 stellaz válasza:

Tegnap mentem 250 km-t Kymco agility 50 4t-vel. Semmi gond nem volt, csak kellemesen fáradtam el.

Hegyeket kell kerülni.

2020. aug. 21. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!