Robogóval túrázni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!:) Tavaly tettem le a jogsit robogóra, nyáron leszek 16 és lány vagyok. :D Szerintetek nyáron rövidebb túrákat be tudnék vállalni? (80-100 km-esekre gondolok) Nem nagy gépem van (Honda Scoopy 50), viszont tavaly nyáron elég sokat motorozgattam a környékünkön, de nagyon dimbes-dombos helyre nem mentem.Mire figyeljek az ilyen túrákon, mit ajánlotok, mit vigyek?A válaszokat előre is köszi, attól függetlenül, hogy elég fölösleges kérdésnek tűnik, de nekem sokat segítene.2018. márc. 8. 18:18
11/12 anonim válasza:
Én egy Yamaha Minttel is megtettem egy nap 160 kilómétert ;) Annál kisebb robogó nem nagyon létezik, na annak tényleg 0 a rugózása :) de még mindig komfortosabb mint ugyanennyit menni bringával ;) Túrázáshoz nem árt ha van csomagtartód, és arra pókozol fel mindent, ne a hátadon cipeld, sátor...ilyeneket. Én szívesen körberobogózom veled a Balatont nyáron ha van kedved :)
12/12 stellaz válasza:
Tegnap mentem 250 km-t Kymco agility 50 4t-vel. Semmi gond nem volt, csak kellemesen fáradtam el.
Hegyeket kell kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!