Robogóval semmit. nem tuningra találták ki, ugyanis a féken nem tudsz javítani, pedig azt is kell erősíteni, nem csak a teljesítményt.
én ezen már túl vagyok, vettem egy gyári erősebbet.
Amúgy a tuning árán vehettem volna már nagyobb mocit is..
2018. jan. 7. 14:48
4/10 anonim válasza:
Jobban gyorsuljon, vagy gyorsabban menjen?! Fogyjál le, tegyél bele spurit, fújd keményre a gumikat :)))
2018. jan. 7. 15:26
5/10 anonim válasza:
Pedig alap dolog lenne a sportos motor alkatrészek. Majd a többi, kipufogó, légszűrő, gyújtás.
2018. jan. 7. 16:29
6/10 anonim válasza:
Nem éri meg költeni rá. Vegyél egy 80-ast, vagy 125-öst és használd 50-esként.
2018. jan. 7. 18:51
7/10 anonim válasza:
Osztálytársam is agyontuningolta az 50es robogót aztán pofára esett mert nem tudott lefékezni. A gyári fékrendszer nem 90km/h-ra van méretezve.
Tehetsz rá sportkipufogót meg légszűrőt, belepiszkálhatsz a karbiba de egy 50estől ne várj csodát, nem éri meg az erre költött pénz. Inkább csinálj a1 vagy a2 jogsit és vegyél rendes motort.
2018. jan. 9. 23:32
8/10 anonim válasza:
#7-es mert miért nem elég egy 50-es robogóval 70-80-90km/h?
És hülyeség, hogy a gyári fék kevés, főleg ha tárcsafékes, teljesen biztonságos, nekem is ilyen motorom van, városon kívül is járok vele.
2018. jan. 10. 11:12
9/10 anonim válasza:
Mert nem arra találták ki gyárilag. Az osztálytársamé is 90-nél úgy visított mint az állat és jött belőle az égett olajszag (nem 2T szag), minden héten szerelte míg össze nem törte a robogót és magát is. Szerintem egy robogónak a tuning többet árt mint használ, annyi pénzből amit tuningra kell költeni meg a robogó árából már lehet venni 125/250-est amik vígan mennek 100-110-et.
2018. jan. 12. 14:41
10/10 anonim válasza:
Akkor valami vacak robogó lehetett, karba tartott, jó olajjal működtetett motorok nem mennek tönkre, szinte szét se lehet gyilkolni, az enyémből kiindulva, nekem Malaguti f12 van, sport kipufogóval, vízhűtéses átlagos karbi, légszűrő, évekig jártam vele max gázon, 85-90-nel, és sokszor kihajtottam, de még sosem állt meg vagy volt égett szaga.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!