2 ütemű 50es motornak hogyan tudnám erősebbé tenni a hangját?
Figyelt kérdés
Malaguti XSM 50 ről van szó, van rajta egy Gianelli Silencers kipufogórendszer de ígyis elég vékony hangja, van tisztába vagyok vele hogy nemlesz sose férfias hangja de mincs valami trükk amivel mégis kevésbé lesz vékony?2017. dec. 9. 15:42
2/5 anonim válasza:
tudom hogy bu zis a hangja de nincs rá megoldás hogy kevésbé legyen bu zis? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
3/5 anonim válasza:
Belezd ki a kipufogót, vagy vedd le az egészet.
4/5 anonim válasza:
ha kibelezed a kiput árthatsz a motornak, hisz az egy hangolt rezonátorcső. Olvass utána, sok kétütemű fórum foglalkozik vele.
Levenni meg a legnagyobb butaság, hisz akkor teljesen megszűnik a kipufogógáz vezérlés, friss levegőt szív vissza a leömlőn és megragad, vagy leolvad a dugattyú tető.
5/5 anonim válasza:
A magas oktánszámú benzin kicsit segíthet, Mol 100 as benzint raktam a robogóba szebb lett a hangja és egy kicsit jobban is gyorsul ( a keverék olaj csökkenti az oktánszámot )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!