Vidéki főutakon egy 125-ös robogóval lehet tartani a forgalom ütemét vagy nagyobbat kell venni?
1# A 250-es mennyivel fogyaszt többet, mint a 125-ös?
Az újabba japán 125-ösök úgy tudom 2,5 literrel elmennek.
2# jó kerékpároszást kívánok neked a kamionok között.
Én tuti nem vennék robogót, hanem valami régi motort :)
mz 125 vagy inkább egy czetka 175-öt..
igaz öreg már a cz, de kiváló konstrukció és elég megbízható, nem eszik sokat és szép és gyönyörű hangja van :D
persze ha nem szereted a régi motorokat akkor maradj a robinál
"1# A 250-es mennyivel fogyaszt többet, mint a 125-ös?"
Az én 250-es Honda Forzám, 3,3 tényleges fogyasztással ment. Egy ideig vezettem is fuellyn: [link]
Ezt a típust tudom ajánlani. Nagyon hosszú és elég mély csomagtér, kesztyűtartó, kulcs nélküli indítás, ABS. A hajtáslánc meg nem sima variátoron alapszik, hanem 6 sebességes automata (amit lehet az autókhoz hasonlóan D, S vagy manuális módban használni). Csak arra figyelj, hogy az ezekkel felszerelt modellt nézzed meg, mert van egyszerűbb felszereltségű is (ugyanannyiért).
Olyan robogót vegyél, ami nagyobb testű, széles borítású, van 50-70-100ccm, amik simán mennek 80-90-nel.
Én 50-esel járok közepes méretű, tehát nem burgman, de nem is dio méretű, főúton normálisan tudok vele menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!