Én rontottam el? Mit néztek?
Itt a helyszín.
Parkolóból jöttem ki a fehér kocsi és a suzuki mögött, jobbra mentem (szóval nem a főút irányába, hanem be a kis házakhoz), a következő történt, a Szürke suzuki jobb oldalán ált egy Opeles, nem tudtam, hogy meddig akar még ott állni ezért elnéztem balra és jobbra is nem jött semmi azután észre vettem, hogy az opeles tolatni akar és én már pont elindultam ezért kicsit gyorsabban jöttem ki a parkolóból elmentem melette és a bucka után pont jött egy kocsi (szembe vele a főút felé) kb. az opeles mellől indultam ki amikor pont oda ért a bukkanó elé és megállt, simán eltudod volna menni jobbra és elengedni engem normálisan de nem ő csak ott állt és bámult. Mondom én tolatni nem fogok szóval elindultam és nagyon nagyon szűkös helyen de elmentem mellette és egy dinamikusabb kigyorsítás 30-ra- val elhuztam a csíkot. (aki mellett elmentem kb a tükör között volt 5cm,
[link] Itt történt amikor elmentem mellette és nagyon közel voltunk. Parkoló autó mellette a csávó aki jött és én meg nagyon szűkösen de elmentem.
Szóval arra lennék kiváncsi, hogy én jól csináltam? miért néztek annyira?
El kellett olvasnom négyszer, és még mindig nem értem pontosan a szituációt. Tehát röviden leírva: egy parkoló autó mögött álltál, akinek tolatási szándéka volt. Nem akartad fenntartani, így gyorsan kihajtottál a kereszteződésből, ahol éppen szemben jött egy kocsi és éppen nem ért össze a tükrötök.
Jól írtam?
Azért néztek meg, mert azt hitték dodzsemezni akarsz.
Első válaszoló voltam.
Oh, igen, akkor félreértettem.
Körültekintőbbnek kellett volna lenned, hiába szabálytalan a másik, te nem lehetsz az.
De nem történt probléma, szóval gondold át fejben a dolgot, nézd meg, hogy hol hibáztál (úgy előztél/haladtál el a opeles mellett, hogy azt nem nézted, hogy van-e elég hely számodra.
Akkor legkozelebbre:
- Hagyod elmenni akinek elsobbsege van
- Kielozol
Azzal ne foglalkozz hogy ki hova akar tolatni, elutni nem fog.
Kerdesedben:
"Mondom én tolatni nem fogok szóval elindultam és nagyon nagyon szűkös helyen de elmentem mellette és egy dinamikusabb kigyorsítás 30-ra- val elhuztam a csíkot."
Szoval mivan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!