Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ettől nagyon el rontottam a...

Ettől nagyon el rontottam a motorom?

Figyelt kérdés
Van egy Aprilia rs 50 motorom és ki lett cserélve a gyűrű és a dugattyú. A szerelő nem mondta hogy bejáratós lenne ugyhogy ma ugy mentem ahogy mindig is szoktam (nem tövig gázzal de nem kíméltem) szerencsére csak 40 kilométert. Ha vigyázok mostantól rá akkor nem lesz hatalmas baja vagy már mindegy neki?

2017. júl. 14. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak akkor lehetne pontosan megmondani,ha újból levenném a hengert és szemrevételezném az új, kicserélt dolgokat.Azért most már egy darabig kíméljed.
2017. júl. 14. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha nem ragadt meg a dugattyú,

akkor nem cincáltad neki annyira.Nemkell aggódni.

2017. júl. 14. 23:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Az első párszáz kilométeren nem érdemes neki nagyon cincálni - de a hengerről nem írsz, szóval az gondolom nem lett fúrva, szóval nem olyan szoros az illesztés, mint egy vadiúj vagy frissen fúrt hengernél, ezért nem olyan kényes.

Persze a gyűrűknek és a hengerfalnak célszerű hagyni egy kis lehetőséget összekopni teljes terhelés előtt, de ezzel tönkre nem tetted, nem is érdemes újra megbontani.

2017. júl. 15. 00:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Mindenkinek ment a zöld :D
2017. júl. 15. 10:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne parázz!Valószínűleg semmi baja nem lett.
2017. júl. 16. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!