Van egy turist motorom igaz már régen ál most kell nekem mikor rugom befele lángjön a kipufogóból és nemgyulbe mibaja lehet?
Figyelt kérdés
2017. júl. 8. 15:07
1/5 anonim válasza:
A kipufogó láng akkor jön ki, amikor aktiválod a rendszert. Az irányító modul csökkenti az üzemanyag-égetést a motorban, így több el nem égett üzemanyagot juttat a kipufogóba, melyet az a gyújtószerkezet belobbant és kilövell a kipufogó végcsőből.
Sok hibája lehet. Pl meghibásodott az irányító modul, vagy csak ki kéne tisztitani az egészet.
2/5 A kérdező kommentje:
Megpróbálom kitisztitani ès majd leirom hogy sikerült
Köszönöm a választ
2017. júl. 8. 16:13
3/5 A kérdező kommentje:
Nemlett jobb hiába kitisztitottam irányitómodul nincsbenne mert ugyoldottam meg hogy ráraktam egy traktormágnest ès mikor berugom az adja a szikrát ès megy a gyertyához.Mi baja lehet mèg?
2017. júl. 10. 20:40
4/5 anonim válasza:
Akkor elkepzelheto, hogy az meghibasodott.
Gyertyapipa a helyén van? Vagy nem túl olajos?
5/5 A kérdező kommentje:
Nemolajos ès rendesen is ad szikrát beos álitottam hogy akkoradjon szikrát mikor a dugattyu fentvan
Nemtudom mibaja lehet azèrt irtam ko hogy hátha tud valaki segiteni
2017. júl. 10. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!