Simson váltóhiba? El rontottam valamit?
Szerelő rakta össze a blokkot.Sajna berugó tengelynél folyt az olaj.
Ki is cseréltem a tengelyen lévő ' O ' gyűrüt.
Folyás meg szünt de a 3 ik sebbeségbe nem tudom be tenni. ' O ' gyűrú cserénél el ronthatam valamit ami ezt eredményezi ??
Kelet legyen . Mert ezel foglalkozik szoval tuti nem ugy adta oda nem nézte végig a sebbeségeket.
Én el hoztam blokkot ,szolt olajat mindenkép tegyek bele .Fel töltötem ahogy kell.Akkor kezdet folyni olaj.Rá jöttem hogy gyürű a baj .ki cseréltem folyás meg szünt proba uton vettem észre nincs 3 ik hiába huzom fel 3 ik ba mint ha nem is létezne . Váltódobnál nem tehetem valamit vissza rosszul??
Babráltál a váltódob körül? Minek?
A gyűrű a dekniben van...
Szerintem simán csak be kell állítani a határolócsavart a blokk tetején,mert széthúzásnál elállítódik
Gyürü sajnos picit beljebb van igy kicsit meg kellet bontani a váltot is.
Ezel el is állitotam a váltot ??
Igen deknibe van .Nem ott eresztet hanem a tengelyen lévő gyűrű ,volt el öregedve.Ami a léptető villa alatt van.Szoval váltó léptetöt is le kelet huznom.
Azal el tudtak állitani a váltó beállitását ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!