Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogóval túrázni?

Robogóval túrázni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!:) Tavaly tettem le a jogsit robogóra, nyáron leszek 16 és lány vagyok. :D Szerintetek nyáron rövidebb túrákat be tudnék vállalni? (80-100 km-esekre gondolok) Nem nagy gépem van (Honda Scoopy 50), viszont tavaly nyáron elég sokat motorozgattam a környékünkön, de nagyon dimbes-dombos helyre nem mentem.Mire figyeljek az ilyen túrákon, mit ajánlotok, mit vigyek?A válaszokat előre is köszi, attól függetlenül, hogy elég fölösleges kérdésnek tűnik, de nekem sokat segítene.

2018. márc. 8. 18:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hát én inkább bringával mennék ilyen "kis" távokra :)

Robogónál több a hibalehetőség... ha valami tönkremegy útközben akkor meg tudod javítani? értesz hozzá? :P

ha nem akkor egy jó ismerős tel.száma az kell

2018. márc. 8. 18:26
 2/12 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten értek hozzá, igen. :D
2018. márc. 8. 18:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Gilera Runner 50-es robogóval kezdtem motorozni. Imádtam. Nem sok pénzem volt akkoriban... Kaptam tanításból 2500 forintot, óra után már mentem is, 2200-ért tankoltam, meg vettem egy csokit meg egy dobi kólát, és élveztem az életet... Egy-egy ilyen túra 80-120 km volt, az simán belefér. Nem vittem semmi extrát, persze telefon volt nálam, de ennyi. Sose hagyott amúgy cserben a gép, vitt-hozott. Hatalmas szabadságot ad, imádni fogod. Széles utat! :-)
2018. márc. 8. 19:04
 4/12 anonim ***** válasza:
24%

Apám..gilerával 120 km?

Orvos mit mondott?

Én átszeltem budapestet és sírva szálltam le róla

Rugózás nulla,megsüketülsz,kormányt ha egykézzel fogod kitépi a kezedből az úthiba,valamint annyit eszik mint egy ezres swift.

Kérdező kislány,minnél nagyobb egy motor,annál biztonságosabb.

Add el azt a fűkaszát,nem vagy Te pizzafutár

2018. márc. 8. 19:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is bringával szoktam ennyit menni. :) Ez robogóval kb. 3 óra menetidő. Benzint, olajat ne centizd ki, esetleg vigyél egy defektjavító sprayt.
2018. márc. 8. 19:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is tervezek ilyen kirándulást tavasszal, a rossz utaktól tartok és a forgalomtól. De hát a félénkek járnak autóval, a bátrak motorral, mert az a igazi!

Amúgy papírok legyenek nálad, telefon, innivaló, a lábak, hát, kar biztos elfárad, de ki lehet bírni.

2018. márc. 8. 20:13
 7/12 .,,.,,.,, ***** válasza:
Szerintem nem túl kényelmes 50-es motorral hosszabb útra menni,de 100 km mèg kibírható és a motornak is bírnia kène, szóval nem kell semmi különleges dolgot magaddal vinned.
2018. márc. 8. 20:37
 8/12 anonim ***** válasza:

#4-esnek

Igen, Gilerával 120 km. Apám.

Olvasd újra. Nem volt pénzem akkoriban másra, elhiheted, tényleg nagy dolog volt. Sajnálom, nem volt még akkor 2 autóm és egy 600-as sporttúra motorom, azóta azon süketülök meg... :-)

A fogyasztást sem értem, mire írtad, nekem 3 litert evett. De mivel mást nem tudtam akkor vezetni, hát ennyit tankoltam. Egyébként a 195 centimmel is boldogan lobogtam rajta, biztos vicces látványt nyújtott. A rugózás meg... hát a kátyúkat figyelni kellett, de amerre mentem, egész jók az utak.

2018. márc. 8. 20:52
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
Menj, túrázz. :-) Óriási élmény lesz. :-) Alap szerszámkészletet vigyél, többet úgy sem fogsz tudni megoldani az út szélén, ha mégis valami meghibásodás lenne.
2018. márc. 9. 12:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez sima ügy. Semmi extrát nem kell magaddal vinned. Vegyél fel jó védőfelszerelést, legyen nálad esőruha, bár az jó ha mindig a motor tartozéka. Szóval legyen nálad elég pénz ha bármi gond történne, legyen fullra töltve a telefonod, ha van power bankod azt is vigyél, 1liter víz is jól jöhet és kb. ennyi :)
2018. márc. 9. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!