A szerviz miért nem keresi meg a hibát?
Az van, hogy hidegben nem indul az autó, 0 fok körül és a fölött már igen. Elvittem szervizbe most, hogy ilyen hidegek az éjszakák, hogy nézzék meg és javítsák meg.
Nekik sem indult, erre bebikázták, majd ettől elindult. Azt mondták gyenge volt az akksi. Hibakód nincs (pedig az engine lámpa égett egy ideig).
Nekem két különböző, tökig feltöltött akksival sem indult reggeli hidegben. Biztos nem ez a baj.
Kértem, hogy vizsgálják már át mert ez így nem oké, nem üzembiztos az autó. Azt mondták ha nincs hibakód nem lehet mit tenni, illetve délután elindult az autó (sokadszorra), úgyhogy részükről működik, elvihetem.
Elhoztam. Ma már nem indul.
A szerviz csak konkrétan behatárolható hibát javít meg? Egyébként nem állnak neki átnézni az autót, mi lehet a baj?
Peugeot
Azt hiszem ezennel feladom, elegem van ebből a több hónapos szrakodásból. Küldözgetnek ide-oda, már másról sem szól az egész csak arról, hogy a kocsival szaladgálok a szabadidőmben - amikor megy.
Egy 700e ft-os 15 éves autóra évente 100-150 ezret költök, és ebben nincs benne a tankolás meg a kötelező, ez csak az alkatrész meg a szerelés.
Majd összegyűjtök egy vadiúj autóra, soha többet nem kell használt falusi fostalicska. Már a kereskedőnek sem állt jól a szeme se amikor vettem, nagy kókler banda volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!