Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nincs izzitás?

Miért nincs izzitás?

Figyelt kérdés
Vw sharan 1.9 tdi 1999 évjárat,nem ég az izzitásjelző ilyenkor csak teker de nem indul,aztán valamikor gondol egyet kigyullad és rögtön indul.114es relé megy az izzitásra
2018. márc. 1. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Kontaktspray a relé lábaira, lehet beégett, nagy az áramfelvétel, leadás.

Vagy a relé krepált be.

2018. márc. 1. 16:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Egy próbát megér
2018. márc. 1. 16:39
 3/6 D.O.81 ***** válasza:

Relé csere, mert beégett az érintkezője.

Továbbá, ilyenkor padlóig nyomod a gázt és indítózol folyamatosan (15-30 másodperces ciklusok). Előbb fehéren fog füstölni, majd el kezd egy, kettő, három, majd négy hengerezni és amikor megjön a fordulatszám, akkor leszállhatsz a gázról.

Üdv.

2018. márc. 2. 11:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak sajnos az a gyanum,h az izzitással együtt a adagoló mágnesszelepe is zárva marad,már próbáltam hosszan inditózni
2018. márc. 2. 13:50
 5/6 D.O.81 ***** válasza:

Hát ez tényleg gáz. Máshol kell keresni az elektromosság megszűntének okát. Ez valószínűleg megtáplálási hiba lesz. Sajna át kell nyálazni az ide tartozó villamos berendezéseket, valahol meg kell lennie a feszültség hiánynak. Én a műszeres mérést a biztosítéktól, vagy biztosítékoktól kezdeném.

Üdv.

2018. márc. 2. 22:07
 6/6 anonim válasza:

Szép napot!

Végül még lett-e a hiba oka?

Sajnos én is ebbe a cipőbe kerültem pár hete golf4 1.9tdi autómmal.

Köszönöm válaszát!

Dani

2022. máj. 1. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!