Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Vectra B 99 es X20DTH...

St4r kérdése:

Opel Vectra B 99 es X20DTH motorkódú és első ködlámpát szeretnék rá felszerelni. De viszont a bal oldalon nincs meg neki a kapcsoló és elöl a lökhárítón se látom a ködlámpa helyét vagy kivágását, hogy lehetne ezt megoldani?

Figyelt kérdés

A gyári gázolajszűrő ház az előmelegíti a gázolajat?

Mert mikkor megvetem a gépet akkor vmi oknál fogva szivárgott belőle az anyag ígyhát lecseréltem egy Wv ére

,hogy bejött a hideg kicsit nehezebben indul lehet ez a probléma ? +5C° felet nem izzít.

2014. nov. 4. 18:50
 1/4 Dörmögő ***** válasza:
Szerintem úgy lenne a legegyszerűbb ha elmész egy bontóba és megkeresed azokat az alkatrészeket amik a ködlámpás típusból lettek kiszéve.
2014. nov. 4. 19:52
 2/4 A kérdező kommentje:

A lökhárítón nem lehet kivágni a lámpa helyét ?

Sajnos nem látok bele mert kivan bélelve vmi hungarocellel

És a másik fontos kérdés hogy a vezetékeket külön be kell húzni neki vagy alapból be vannak csak ebbe a szériába nem raktak lámpát és első ködlámpa kapcsolót ?

Az addig rendben van h bontóból veszek 1 kapcsolót amibe be van építve az első ködlámpa kapcsoló.

De hogyan tovább ?

Venni kell másik lököst ? és be kell neki húzni a vezetéket is ?

2014. nov. 5. 18:47
 3/4 Dörmögő ***** válasza:

Nem tudom hogy a tiédbe be vannak-e húzva a vezetékek, de nem tartom kizártnak hogy igen.

[link]

Ide regisztrálj, itt csakis B vekisek vannak, többet tudnak mondani mint én arról hogy utólag mit lehet kezdeni ezzel.

2014. nov. 5. 19:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) De azért várom a tippeket itt is és ott is xD
2014. nov. 6. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!