Milyen autót vennél (új/használt) szíved szerint, ha lenne rá 10 milliód?
Figyelt kérdés
2018. febr. 26. 16:41
1/21 anonim válasza:
elektromos autót vennék állami támogatással.
2/21 anonim válasza:
Most én is elektromost vennék, ha lenne pénzem annyi.
3/21 anonim válasza:
1 misiből egy benyás kis matizt városban.
Meg egy Toyota Corollát.
A maradékot meg felretenném benzinre és szervizelésre
4/21 anonim válasza:
Valami batár nagy, erős amerikai terepjárót.
Nem lenne ésszerű döntés, nem használnám ki a képességeit, de nem az eszem hanem a szívem szerint kellett dönteni. :)
5/21 anonim válasza:
S5 3.0 TDI vagy Scirocco 2.0 CRTDI (A facelint utáni 184 lóerőset, full extrásan)
6/21 anonim válasza:
7/21 anonim válasza:
Előzőnek:S5ből nincs TDI(ez a szokásos magyar stílus hogy luxus kéne de kis fogyasztással)
Renault grand scenic 1.6dCi biturbo.
8/21 anonim válasza:
A5-ből van TDI. Ez meg nem szokásos magyar mentalitás, nézzél már körbe a drágább prémiumok között, 90%-a dízel lesz... Sok van a sportkocsikban is, mert van aki nem arra izgul, hogy hogyan visít fel a benzinzabáló szar, menni pedig egy TDI is tud, de még hogy. Vezettem már pár V6-ot mindkét oldalról, a dízelekkel sokkal emberesebb volt menni. Ebben a méretben már csak egy jóval nagyobb benzines az ami el tudja kenni a száját egy dízelnek.
9/21 anonim válasza:
Így van, S-line A5 pontosan.
Alapvetően nem azért kell, mert keveset eszik, hanem a nyomaték miatt, én dízel párti vagyok, másrészt olcsóbban tankolok dízelt a nagyobb volumen miatt, mint az átlag autós, szóval messze gazdaságosabb nekem 240 lóerőnél meg már számottevő a különbség
10/21 anonim válasza:
Ha sportosság stb.
Akkor 9G Type-R Civicet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!