Valaki ismeri mind a két mocit, Yamaha XJ 6 és a Suzuki GSR 600? Többi lent.
Figyelt kérdés
Ez a két motor közt hezitálok. Olvasok ilyet is, olyat is. A Yamaha felé húz a szívem, olyanon csináltam a korlátlan jogsit, és imádtam. De a Suzukit is sok helyen pozitívan értékelik. Első motornak voltaképp bármelyik jó lenne én úgy érzem, és túl aggódom. Vagy van ami miatt tudnátok mondani érveket valamelyik mellett vagy ellene? Fogyasztás, kényelem (176 centi vagyok) kezelhetőség stb...2018. febr. 22. 23:09
1/2 anonim válasza:
Kardinális különbség nincs a két motor között. Én azt mondanám, hogy mindkettőt nézd meg alaposan, próbáld ki, és érezni fogod, hogy melyikkel jobb menni, melyik a kényelmesebb, szimpatikusabb. És akkor tudsz dönteni a "hú nagyon jó" és az "ez az!!" érzés között.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van! Csak tesztelve tudnám dönteni a kérdést. Csak nagyon érdekel vajon van-e valakinek tapasztalata a két mocival kapcsolatban.
2018. febr. 22. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!