Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok ajánlani MAX 600...

Tudnátok ajánlani MAX 600 ezerért használt A2-es jogsis motrokat?

Figyelt kérdés

Én Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha, stb... jöhet. (:

Ha lehet olyan típust írjatok, amit lehet benni a környéken.

Előre is Köszönöm a válaszokat.

2017. okt. 3. 20:21
 1/4 A kérdező kommentje:
Hasonló kinézetűekre gondoltam: www.cpuhunter.com/wp-content/uploads/2013/02/2013-Kawasaki-Z250-Black.jpg
2017. okt. 3. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen a Ducati Monster 600-at ajánlanám, nekem is az volt A2-vel, nem olyan régen adtam el 3 év után. A motor erősebb 1-2 lóerővel, mint ami belefér az A2-be, de ha megnézed, majdnem mind úgy van lepapírozva, hogy belefér az A2-es teljesítményhatárba (mellesleg ennyi év után szinte biztos vagyok benne hogy ha lemérnénk, akkor is benne lenne már). Nagyon szép motor, elég komoly egy A2-es jogsihoz mérten, de nem kell tőle félni, nekem egy Simson után volt és nagyon hamar összeszoktunk. Ezzel már minden további nélkül lehet autópályázni is. Problémái nincsenek olyan mértékben, mint azt egy Ducatitól várná az ember, de nekem azt tanácsolta az előző tulaj, hogy gyakran hordjam átnézetni - meg is tettem, sosem volt vele komolyabb baj.
2017. okt. 4. 03:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Még hozzáteszem (első vagyok), hogy megállítottak vele a rendőr urak nem is egyszer, de egyikük sem kötött bele semmibe, ha 35kw akkor 35kw.
2017. okt. 4. 03:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Egészen jó,de nem hiszm, hogy az én stílusom, de megfontolom. Most nennyiért mennek a jó állapotúak a "környéken"?
2017. okt. 4. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!