Miért van olyan kevés Mustang, Camaro, stb. Magyarországon?
Aki fel akar vagni, az altalaban BMW-t vesz, holott a fent emlitett autok legalabb olyan gyorsak, erosek, szepek, sot igen stilusos megjelenesuek es nem kerulnek 25-30 millioba, hanem akar feleannyiert is megvehetoek.
Peldakent mondjak, hogy Fiattal nem lehet megjelenni egy targyalason, csak BMW-vel. Ilyen alkalmakon is szerintem eleg jo benyomast kelt egy Mustang.
Mit gondoltok? Miert van a magyar utakon olyan keves beloluk?
Ertem.
10es - fenntartani annyi, mint barmi mast.
Itt egy normal autora gondolsz, mint barmi mas, pl. Ford Mondeo
Vagy a nagy BMW-kre?
Ha odafigyelsz, akkor nem lesz több baja, mint más autónak. Az alkatrész árak alatt vannak a béjemvének.
Egyáltalán nem lenézett autó odaát, csak piszok olcsó ahhoz képest, amit ad. Annyi pénzért nálunk veszel egy Golfot 100 lóval, tekerős ablakkal.
"Aki fel akar vagni, az altalaban BMW-t vesz"
Ez itt a lényeg.
No meg azért minőség szempontjából sem biztos, hogy egy napon lehet emlegetni az amerikaiakat az európai prémiumokkal.
Koszonom!
Utolso, igen, de szerintem Mustanggal jobban fel lehet vagni, akinel ez a cel. Egy fekete BMW-t, amibol minden modell kb ugyanolyan, senki nem nez meg az utcan, csak latjak, hogy megint egy index nelkuli bunko BMW. Egy akarmilyen szinu Mustangra jobban odafordulnak az emberek.
Ezek a nagy motoros BMW-kre és USA-beli autókra igazak.
Ezeknek az átlagosabban szerelt változatait sokan a mindennapokra veszik és nem is feltűnősködnek velük (addig rendben is van).
Akkor van a gond amikor egy nagy bika motoros és még annál is nagyobb hangú akármivel tudatni kell hogy ők jönnek de már 15km-ről.
Kérdező, nálad sztem az a probléma, hogy kevered a presztízst a feltűnéssel. A tucat BMW is presztízst sugall, pusztán azzal, hogy sokba kerül, meg a kifinomult, bevált konstrukció hírnevével. A Mustang meg inkább feltűnést kelt. Mert ritkább. Menni megy az is, mint a disznó, meg jól néz ki, és sokba is kerül, de nem olyan sokba, és nem olyan jól összerakott, kényelmes cucc, mint a BMW. Kompromisszumnak tűnik. Az átlagember nyilván inkább megnézi, de gazdagék nem az átlagemberek figyelmét akarják felkelteni, hanem státuszszimbólumként használják az autót. Arra meg a minél drágább autó a jó.
A boyracereknek persze jó a Mustang is, látni is időnként, de inkább tizenéves BMW-kkel csapatnak, mert abból több van. Amerikában, gondolom, fordított a helyzet.
Igazad van, osszekevertem a kettot egy kicsit!
De most mar azt hiszem kepben vagyok!
Mert sokat fogyaszt. Ha Mustangból is lenne 2.0 csalósdízel sokan vennék.
Véleményem szerint egy Mustang sokkal érdekesebb mint bármilyen tucat BMW.
Tárgyalásra tényleg nem jó mert nem elegáns hanem sportos.
Én mindig is úgy gondoltam hogy Európa túl konzervatív, nekem kicsit jobban bejön az amerikai lazaság (vagy parasztság), a nagy vényóccal, a 20 literes fogyasztással meg a nem túl minőségi beltérrel.
Mondjuk ahol egy Maseratiba dízelmotort tesznek hogy jobban vegyék, ott nem kell meglepődni semmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!