Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van olyan kevés Mustang,...

Miért van olyan kevés Mustang, Camaro, stb. Magyarországon?

Figyelt kérdés

Aki fel akar vagni, az altalaban BMW-t vesz, holott a fent emlitett autok legalabb olyan gyorsak, erosek, szepek, sot igen stilusos megjelenesuek es nem kerulnek 25-30 millioba, hanem akar feleannyiert is megvehetoek.

Peldakent mondjak, hogy Fiattal nem lehet megjelenni egy targyalason, csak BMW-vel. Ilyen alkalmakon is szerintem eleg jo benyomast kelt egy Mustang.

Mit gondoltok? Miert van a magyar utakon olyan keves beloluk?

2018. febr. 20. 09:53
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
(Tudom, hogy valamivel tobbet fogyaszt, de legalabb annyival olcsobb az alapar es a szervizeles.)
2018. febr. 20. 10:01
 2/28 anonim ***** válasza:
54%

Rossz nyomon vagy. Egy sportautó a magyar üzleti életben nem igazi státuszszimbólum. Arra még mindig a batár szedán az etalon.

Másrészt, míg a BMW, Audi stb dízelek eljárnak még nagyobb igénybevételnél is max. 8 liter gázolajjal, addig egy Mustang messze 10 felett is tud enni, ha kicsit nyomják neki.

Valamint drága fenntartani, ritka, ezért nehéz hozzá tengerentúlról beszerezni ami kell (általában)

Harmadrészt pedig, azért ezek kint olcsó autók, hiába sítlusos kívülről (én is imádom az ponycar-okat, és szívesen tartanék Mustang-ot) felszereltségben, anyagminőségben, különösen a kényelmi extrákat tekintve messze elmaradnak egy prémium Audi/BMW szintjétől.

2018. febr. 20. 10:09
 3/28 anonim ***** válasza:
58%
Ezek a usa-ban olcsó, értéktelen népautók!
2018. febr. 20. 10:18
 4/28 anonim ***** válasza:
32%

Miért is kéne legyen nálunk?

A Mustang, Camaro amerikai autó, a BMW európai. Mi meg Európában vagyunk.

Továbbá: anyaghasználat, ergonómia dimenziókkal jobb akármelyik BMW-ben, mint ezekben az USA beli dögökben. Ja és a futóműve is szintén sokkal jobb a BMW-nek.

USA-ban például többre becsülnek egy jó 3-as BMW-t, mint egy Mustangot :)

2018. febr. 20. 10:20
 5/28 anonim ***** válasza:
28%

Röviden: nevetségesek.

Az amerikai nagyzás szülöttei, itt nincs helyük.

Áruk is probléma. USA-ban 5-6 misi egy alap mustang. Itt megkapod 2x annyiért, törötten. Szerencsés esetben nem batár módon javítva.

2018. febr. 20. 10:40
 6/28 anonim ***** válasza:
82%

Nem csak Magyarországon,hanem általában Európában.

A kicsit jobb módú nyugat-európai családoknál is maximum hobbiautóként van jelen ilyen amerikai izomautó.

Európában inkább az elegáns, nagy szedánok számítanak presztízsnek, illetve a nagyobb Suvok (Q7, X5).

2018. febr. 20. 10:52
 7/28 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2018. febr. 20. 10:55
 8/28 anonim ***** válasza:
47%

Mindent elmondtak az előttem lévők. Értem a felvetésedet, hogy a legtöbb embernek nincs ízlése, sem fantáziája, és leragad ott, hogy X6-os BMW-t akar. A BMW jól ráérzett erre, és hát ők is pénzből élnek, kiszolgálják a keresletet, sőt, bizonyos esetekben elé is mennek a keresletnek és maguk teremtik meg. Holott annyi más alternatíva lenne még, de ne is menjünk bele. Ízlésen nem érdemes vitatkozni.

Viszont a Mustang, Camaro, stb. tudod mik Amerikában? Olyanok, mint nálunk a hülyegyerek-Ladák, Suzukik, F Astrák. Normális, jó ízlésű ember ott sem veszi meg ezeket. De már megint ízlésről ítélkezek, úgyhogy abba is hagyom.

2018. febr. 20. 10:57
 9/28 A kérdező kommentje:

Utolso, koszi, ezt nem tudtam, hogy ott ez ilyen lenezett auto. Bar attol meg nalunk lehetne tobb :)

4es, szerintem nincs igazad, hogy Europaban miert lenne amerikai auto. Tele van Europa Fordokkal, csak a Mustang modell hianyzik.

2018. febr. 20. 11:03
 10/28 anonim ***** válasza:
33%
Mert sportautó. Én mondjuk inkább vennék egy Mustangot, mint valamelyik béjemvét kétszer drágábban. Fenntartani pont annyi, mint bármi mást, minden van hozzá, nem kell rögtön ámerikába menni alkatrészért.
2018. febr. 20. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!