Lada vesta? Megéri?
Figyelt kérdés
Olcsó autót kerestem elfogadható teljesítménnyel.
Viszont a fogyasztás egy szempont lenne.
Akkor inkább atkinson japán használtan?
2018. febr. 16. 16:37
11/13 anonim válasza:
"En amit vennék : VW Audi Seat Skoda Mercedes Opel Mitsubishi Suzuki Hyundai"
Mert a VAG konszerhez, a Mergához vagy a Mitsubishihez olcsóbb minden alkatrész, mint egy Volvohoz... Taníts még minket mester :D :D
12/13 anonim válasza:
Lanceremhez minden fillér. Mercit meg egyik ismerősöm tapossa.
13/13 anonim válasza:
Vesta tulaj vagyok. Két jól prosperáló cégem van, futna tízen millás kocsira is, én mégis a Vesta mellett döntöttem . Fogyasztás átlag 6,5 l. 480 literes csomagtartó , belefér a gyermekeim iker baba kocsija . Márka szervizben egy marék ziziert javítják , a Szamla egyharmada - egynegyede egy zsír új Focus szerviz számlájának . Nem beszélve arról, hogy sem turbó , sem kettős tömegű , semmi amit egy középkategóriás kocsiban is horror pénzért javítanak . Mivel a fullextras Vesta sedanom 3,8 Milla volt , érdemi értékcsökkenési veszteség sincs. Kényelmes és vállalható menet teljesítménnyel bír. Én abszolúte ajánlom ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!