Megéri megvenni egy tízéves Mustangot?
Várhatóan tudom majd használni különösebb javítások nélkül még vagy tíz évig?
Más autót lehet, hogy kockázatos lenne ennyi idősen megvenni, de egy sportautóra gondolom jobban vigyáznak,nem használják télen, vigyáznak a rozsda elleni védőrétegre, garázsban tartják, stb.
Mit gondoltok?
Köszönöm!
Minden az adott autótól függ. Jó szerelő megmondja, hogy mennyire van egyben az autó, motort is profin diagnosztizálja.
Lehet pl. hogy 8 évig gondosan használt egy ilyen autót első tulaja (versenypályán is kímélte), majd élményautó kölcsönzőbe került (vendégek 30 ezerért 5-6 kilométeren szarrá hajthatták).
Soha nem tudom, mit értenek az emberek "megéri" alatt, de Mustanggal egy mondatban főleg nem tudom értelmezni. Ha arra vagy kíváncsi, hogy mennyire gazdaságos... biztosan nem az. Kicsi a választék, 5-6 millió körül vannak, amiket itthon találsz. Jobb lenne külföldről behozni, de olyat, amit kint átnéztek szervizben, ellenőrizhető az előélete, és nem volt rommá törve. Ha találsz egy jót, az működhet még sokáig, ha hajlandó vagy költeni rá.
Vitatkoznék azzal a gondolattal, hogy sportautóra jobban vigyáznak. Persze aki ilyet vesz, valószínűleg van egy garázsa is, és valószínűleg karban tartotta az autót. Ez az előző tulajdonos(ok)on múlik. Ha megbízható forrásból van az autó, akkor igen. De ezekkel általában mennek is, nyomják neki, pályanapokra viszik, hajtják. Az ilyen használat többet árthat, mint ha nem garázsban tartanák.
Koszonom a valaszokat!
6# Mire gondolsz, hogy hajlando vagyok kolteni ra? Termeszetesen az eloirt vizsgalatokat, javitasokat elvegeztetem.
7# A megeri szot inkabb hagyjuk ki, ugy jobb az egesz. Tehat nem a javitas koltsege a gond, csak pl. ha egy szetrohadt elemet foltoznak be, nem lesz mar olyan tartos, mintha az eredetire vigyaztak volna rendesen. Bontoban meg gondolom nem nyuzsognek a Mustang ajtok, motorhaztetok, stb. amiket ki kell cserelni egy eros rohadas miatt. Erre gondoltam. Lehet-e 10 evesen olyat talalni, ami meg sokaig megorzi az allapotat.
5# Mire gondolsz, hogy szethajtjak az autot? Sokszor olvasom ebben a topicban, hogy a magas fordulatszam, nagy gyorsitasok, hasonlok nem roviditik le a motor eletet, hanem epp ekkor el igazan az auto. Azert van a leszabalyozas, hogy ne karosodjon, szoval addig (7000-ig) nyugodtan el lehet menni, nem lesz semmi baja. Vagy akkor ez megsem igaz?
Remelem meg visszaneztek a kerdesre es irtok, koszonom!
Pedig a Mustangtól nem sok jobb ár-érték arányú sportautó van.
10 éves korában még semmilyen autót nem kell rozsdafoltoktól szabadítani. Vagy ha igen, azt nem szabad megvenni. Nagyon sok Mustang van, ami sokadik autónak volt használva, jellemzően kevés kilóméter van bennük, meg lehet venni nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!