Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri megvenni egy tízéves...

Megéri megvenni egy tízéves Mustangot?

Figyelt kérdés

Várhatóan tudom majd használni különösebb javítások nélkül még vagy tíz évig?

Más autót lehet, hogy kockázatos lenne ennyi idősen megvenni, de egy sportautóra gondolom jobban vigyáznak,nem használják télen, vigyáznak a rozsda elleni védőrétegre, garázsban tartják, stb.

Mit gondoltok?

Köszönöm!

2018. febr. 14. 13:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Megéri kérdés egy olyan autónál amivel 12-14 liter alá lehetetlen lemenni fogyasztásban. Totál logikus. Végül is itt tankolni úgy is drágább lesz mint szerelni, feltéve, hogy használni is akarod nem csak nézegetni.
2018. febr. 14. 17:12
 12/19 A kérdező kommentje:

Koszonom a biztatast!

En is ugy gondolom, hogy nagyon jo aron van, ahhoz kepest, hogy mit kapsz. Ujonnan is "csak" 14 millio, ami semmi ahhoz kepest, hogy egy Audi, vagy BMW 20 millio folott van. Es egy Mustang azokhoz kepest egy sokkal jobb, erosebb auto es egy igazi eleterzes.

2018. febr. 14. 17:27
 13/19 A kérdező kommentje:

11# A benzin nem olyan jelentos tenyezo szerintem. Ne egy 4-5 litert fogyaszto kis autohoz hasonlitad, hanem mas nagy autokhoz (Ford Mondeo, Hyundai Tucson) amiket pl. csaladi autonak vesz meg az ember, ezek ugyanugy 8-10 litert fogyasztanak. Ahhoz kepest egy Mustang elmenyert az a plusz 4 liter nem jelent sokat.

Foleg, hogy az elektromos autok ternyeresevel elobb-utobb olcsobb lesz az uzemanyag.

2018. febr. 14. 17:31
 14/19 A kérdező kommentje:
Hasonlitsd*
2018. febr. 14. 17:31
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem az árt az ilyen autónak, ha gondos tulaja hetente 1-2 órára megpadlózza. Az ilyen tud vezetni, nem nyírja ki a manuális sebváltót (élményautónak azért az automata váltós nem az igazi), száguldás előtt megy pár kört, amíg a motor bemelegszik, tudja, hogy kanyarban a rázókőt nem kell telibe kapni, pláne nem a kavicságyban landolni.

Képzeld magad el, hogy ehhez képest hogy vezethetik átlagban az olyan darabot, amit élményautóként lehet kölcsönözni 5-6 km-re.

2018. febr. 14. 17:35
 16/19 A kérdező kommentje:
Ah, igy mar ertem mire gondolsz :D koszi
2018. febr. 14. 17:43
 17/19 anonim ***** válasza:

Na igen, de ezek az értékek a sporolásos értékek, de egy Mustangot meg ki vesz azért, hogy finomkodjon vele?

Városban vagy épp normálisan, még csak nem si vadulva használva a reális érték 18-25 liter között van egy V8-al szereltnél. Persze itt is van szórás, de fogyasztásmérős oldalak szerint ez az átlag.

2018. febr. 14. 17:59
 18/19 A kérdező kommentje:

Igaz, de valojaban nem erre gondoltam, mikor kiirtam a kerdest, inkabb csak az erdekelt, hogy lehet-e jo allapotu sportautot venni 10 evesen.

Egyebkent egy korabbi valaszolonak elfelejtettem irni: persze, megjavitanam amint elkezd kopogni, nem varnek honapokat.

2018. febr. 14. 18:44
 19/19 anonim ***** válasza:

" még csak nem si vadulva használva a reális érték 18-25 liter között van"

Szép dolog az álmodozás, és ingyen van.

Én is szeretem a sebességet, és örténetesen van egy 170 LE-s dízel sportkocsim, ami pl. 140-nél csak 4-5 liter között fogyaszt!!

(Vagyis közel azonos mennyiségű üzemanyagból te Siófokog jutsz el, én meg -szinte- az Adriáig.)

Azért mielőtt megveszed a Mustangot, nézzél utána annak is, hogy pl. mennyi lesz rá a köteleződ, mert ha pl. nullás bónuszban vagy, lehet akár több százezer Ft is.

2018. febr. 15. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!