Lada vesta? Megéri?
Olcsó autót kerestem elfogadható teljesítménnyel.
Viszont a fogyasztás egy szempont lenne.
Akkor inkább atkinson japán használtan?
Ha már olcsó autót keresel, akkor inkább Dacia Logan.
Bár kétségkívül a Vesta sokkal jobb néz ki.
Viszont olcsó autónál nem lesz elfogadható teljesítmény, ugyanis ezeket gazdaságos használatra tervezték olyanoknak, akiknek nincs pénze Volkswagenre, Renaultra,Toyotára.
Ha több teljesítmény kell, akkor az olcsó márkákat elkell felejtened.
A lada vesta= technikai hulladék! Nagyon megkérik az árát.
Borzasztó törésztesztje,9-12 literes átlag fogyasztás.
Még az elektromos ablakokat sem tudták beleraki. Ha jol tudom olyan is van csak az már a fullos kivitelhez tartozik. 2-4 millió között mozognak.
Akkor már inkább egy elsőgenerációs volvo s60.
A törészteszten a volvo mindigis 5csilagos volt.
A fogyasztásuk nem egy leányálom! De 10 liter alatt elmegy. Ha nem viszket a talpad!
Tágas beltér,tengernyi helykínálat.
Csak ajánlani tudom.
"#4! Volvóban beszarik valami ott akkor gatyád rámegy"
De cserébe nyújt valamit. A Volvo alkatrészárai egyáltalán nem drágák, van sok megoldásuk ami meglepően olcsó.
Ha veszel egy 3 millás S60-at az 1 millát félreteszed fenntartásra még akkor is jobban jársz, mint egy 4 millás Vestával :D
Én néztem a Totalcar tesztjét és ott siralmasan leszerepelt ,egy hulladék.Az új NIVA detto,az sem a régi már.
A japánok viszont használtan is jók,ha volt gazdájuk és átlagosan alacsony áron elérhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!