Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó vétel lehet egy 2003-as...

Jó vétel lehet egy 2003-as Mazda 2 1.6 GT?

Figyelt kérdés

Használt autót tervezünk venni , max 800 ezer a keret, jó lenne 2002 utáni autó. Nagy elvárásaink nincsenek, legyen viszonylag olcsó a fenntartása, megbízható, vigyen el A-ból B-be.

Toyota, Mazda jött eddig szóba. Most találtam egy Mazdát ami közel van, nem tűnik leharcoltnak 800 ezerért. Ennél a típusnál mire érdemes figyelni? Vagy inkább vmi más típus érné meg jobban?

2018. febr. 15. 09:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor mazdát néztem minden szerelő azt mondta,hogy a rozsdát,rohadást nézni kell mert jellemző különösen a külföldről behozott autóknál. A külföldről behozott autókkal kapcsolatba egyik se volt jó véleménnyel úgy cakk pakk és persze márka függetlenül úgy mindent át kell nézetni, extra nagy figyelmet fordítva azokra amiknek elég költséges a cseréjük/javíttatásuk.
2018. febr. 15. 09:57
 2/6 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem abban már több a lyuk mint az acél.
2018. febr. 15. 10:02
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Igénytelen, megbízhatatlan rozsdahalom.
2018. febr. 15. 15:00
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Yaris korróziós szempontból szerintem egy jobb választás lenne.
2018. febr. 15. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:
54%

Engedd el azt a Mazdát szerintem... a jobb állapotúak drágábbak, és sajnos ha a rozsda megjelenik... annak csak eleje van, de vége sose.

Yarist ajánlanám én is inkább. Nem rohad annyira, megbizható, bár nem tudom abból milyet lehet kapni 800ért.

2018. febr. 15. 20:31
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Egyéb helyekről is úgy tájékozódtam, hogy a Mazdák hajlamosak nagyon rohadni, ìgy erről letettünk.

A yarissal az a bajom, hogy kicsi.

A Hondáról hallottam még jókat, lehet hogy az lesz.

2018. febr. 16. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!