Milyen autót vegyek? Részletek lent
Maximum 1.500.000Ft értékben szeretnék használt autót venni. Az autót minden nap használnám, munkához is kell. Amit szeretnék: sedan, pörgős motor, jó fogyasztás, olcsó fenntartás, nem alap felszereltség.
Nézegettem egyébként a kínálatot, van 1-2 ami tetszik, a szívem a német márkák felé húz, de azok sokkal drágábbak. Szerintetek mit lenne érdemes számításba venni? Minden vélemény érdekel! Köszönöm!
Így hirtelen ezt tudom javasolni! A b vectra nagyon jó kocsi, motorjai a világból kimennek. Ennek van faberakásos műszerfala, klímája, xenon világítása, centrálzár,riasztó, és fényszórómosója is+elektromos és fűthető tükör. Ezt megveheted, a maradék 700.000 ft-ból pedig kicseréled a kopott alkatrészeket rajta. Ha meg még mindig maradt akkor vehetsz rá alufelnit.
Igen, de kicsit öregek már a B vectrák, abból a pénzből amit plusszba ráköltenék, még vehetnék egy fiatalabbat is, ami még pár év mulva is érni fog valamit.
Egyébként a linket hibásnak irja.
1-1.5 millió közt most felhozok 1 példát:
VW Passat többszázezer km-errel széthajtva, 14-16 évesen annyi, mint egy Chevrolet Lacetti, 5-6 évesen, 100E km körül
Miért? Csak azért mert német, vagy ennyire rossz lenne a Lacetti?
Én két dolgot keresnék ilyen feltételekkel.Csak mind a kettő ritka, mint a fehér holló...
Az elvárásaimnak lévő extrákkal meg épp németbe se találtam.
Merci e280 maximum 1995ig
Bmw e34 525ix vanos max 1995ig.
Ahogy én elképzelném:
-sperr difi kéziváltóval
-gyári bbs felni
-nagy board computer
-klima
-légzsák
-sötétbarna vagy fekete bőr
-lehajtható hátsó ülés( itt bukik a dolog, mert 1-1db volt ilyen és nem csak ülést kellene cserélni, hanem kasztni átszabni, mert a karosszéria más a kalaptartó alatt)
-négy elektromos tükör
-gyári telefon
-gyári rádió
-elektromos hátsó roló
-faberakás
-memoriás és fűtött első ülések
-elektromos tükrök
500-600eFt vagy 2000euro+forgalombahelyezés körül vennék egy rohadás és törésmentes(na az nincs, inkább úgy írnám kis koccanásos kilakatolt) példányt amiben a klima és a lehajtható ülés benne, a többi extrát meg belevásárolnál.
Meg minden apróságot rendberaknék mit csak kell.
Ez kb. 1,5ből lehet megállna, bár kiszalladhat 1,8-2,0ig is, de akkor egy klasszikus lassan oldtimer korú sportsedán amiben még van fa, üveg, bőr, stb.
Probálj ki egyet és hidd el nagyon élvezni fogod.
Fogyasztásuk átlag 9-10liter.
Persze városban, meg keresztbecsapva felmegy 20ra is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!