Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek igaz az állítás,...

Szerintetek igaz az állítás, hogy a Mazda garázsautó? Lakótelepre más márkában gondolkodjak?

Figyelt kérdés
Mazda 2 tesztvezetésen voltam, beleszerettem. Most Toyota Yarisom van. Szeretnék venni egy ilyen autót, csak az ára miatt aggódom, hogy tolvajok martalékává válna kint az utcán. Igaz, ez Zugló "elitebb" Örs vezér tér téglaházas, zöldfás oldal. Ti mit gondoltok. Mindenképpen japán autóban gondolkodom. A Kia Rio-ra próbálnának rábeszélni, hogy utcán...de nem szeretem a koreai autókat. Számomra nagy visszalépés lenne egy Toyota minőséghez és kényelemhez képest. Ellenben, most, hogy a Mazdába beültem, úgy gondolom élményre veri a Toyotát. De tényleg nagyon félteném, ha ilyet vennék.

2016. nov. 25. 08:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmilyen autót nem lopnak már régóta csak úgy. A Mazdát meg sosem lopták. Miért lopnál el jobban, mint egy Kiát, vagy Skodát, Renault-t? Ne aggódj, de azért Casco-t köss rá..új autóra amúgy is illik. Az utcán parkolás következménye inkább az, hogy rányitják az ajtót, megkarcolják, stb. De ez az autók sorsa. Egyébként a Kia Rio is nagyon jó autó, de a kis Mazda is az és ha megtetszett és megteheted, hajrá.
2016. nov. 25. 08:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Néztél már kocsilopási statiszfikát!?

A yaris sokkal keresettebb a tolvalyok körében mint a mazda...

Tehát ha csak ez tart vissza...

2016. nov. 25. 09:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Néztem. De ez semmit nem jelent, mert pl. toyotaból 100-szor annyi fut, mint mazdából, így nyilván többet is lopnak. Így a statisztika semmit nem jelent.
2016. nov. 25. 09:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk az árakban is meglátszik, a két kocsi közt...új yaris- új mazda 2, kb 2 millió Ft különbség van, ha nem egy alapfelszereltségű autóról beszélünk.
2016. nov. 25. 10:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Pont, hogy azt lopják amiből sok fut. Ugyanis már nagyon régen nem "egyben" adják el az autókat, túl nagy a kontroll, már nem lehet átütni egy alvázszámot oszt' jónapot...

Szinte minden autót alkatrésznek lopnak. Alkatrészt meg olyan autóhoz lehet eladni amiből sok fut.

2016. nov. 25. 10:02
 6/8 A kérdező kommentje:

[link]

Lehet igazatok van. Bár van már lopás elleni casco is. Lehet belevágok.

2016. nov. 25. 10:08
 7/8 anonim ***** válasza:
#1-es vagyok megint. Ha az tetszik, mit gondolkozol? Vedd meg!
2016. nov. 25. 10:49
 8/8 anonim ***** válasza:
mazda 2 testvezetésen volt alkalmam kipróbálni nekem is azt hiszem 2.0 benzin motorral .hát kár hogy nincs annyi manim vedd meg hajrá
2016. nov. 27. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!